Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DeadStar Specijalci Komiža
DSa1 Tactiek Normal
68% Balbezit 32%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
average Passen weak
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Bujaković speelt de bal door. Dlakić rent richting de bal. Dlakić passt de bal zonder na te denken. Pavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Horvatek met een snelle inworp. Bujaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujaković geeft een lange en hoge pass. Dlakić is nu in balbezit. Dlakić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pavić speelt de bal door. Dlakić heeft problemen om de bal te vangen. Dlakić met een sublieme pass. Tuškan is nu in balbezit. Tuškan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bujaković geeft een hoge lob. Kočevar rent richting de bal. Pavić verovert de bal door een tackle van achteren. Pavić draait met de bal, schiet en ... Korade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeadStar - Specijalci Komiža 1:0

33e minuut.
Jovanić met een sublieme pass. Daar is Pjanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pjanović met een sublieme pass. Dlakić rent richting de bal. Dlakić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dlakić is nu in balbezit. Zekić begaat een overtreding. Dlakić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dlakić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pavić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeadStar - Specijalci Komiža 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeadStar 37%, Specijalci Komiža 63%.
DeadStar - Specijalci Komiža 2:0

56e minuut.
Bujaković passt de bal in één keer door. Dlakić is nu in balbezit. Zekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlakić verovert de bal door een tackle van achteren. Dlakić geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Pavić rent richting de bal. Pavić draait met de bal, schiet en ... Paal! Korade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeadStar - Specijalci Komiža 3:0

73e minuut.
Batinica bereikt de bal nog maar net als eerste. Špar verovert de bal door een tackle van achteren. Špar geeft een lange en hoge pass. Pavić is nu in balbezit. Pavić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Klimenta de bal. Pavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DeadStar - Specijalci Komiža 4:0

81e minuut.
Dlakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlakić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kočevar de bal. Pavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Trol speelt de bal door. Dlakić is nu in balbezit. Dlakić speelt de bal door. Pavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DeadStar - Specijalci Komiža 5:0

86e minuut.
Radavniković met een sublieme pass. Zabavnik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gugolj. Gugolj krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeadStar 22%, Specijalci Komiža 78%.
DeadStar - Specijalci Komiža 5:0