Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rasinja United Onako ali kratko
magic Tactiek moja 4-5-1
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 46.2
very good Schieten adequate
solid Passen good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Pieniacki is nu in balbezit. Škare verovert de bal door een tackle van achteren. Škare speelt de bal door. Daar is Sapateado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapateado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inworp. Vujadin met een snelle inworp. Crockett is nu in balbezit. Bornes verovert de bal door een tackle van achteren. Bornes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Florinţă heeft problemen om de bal te vangen. Crockett onderschept slim de pass. Crockett passt de bal met de wreef. Sapateado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapateado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Lemus met een sublieme pass. Pieniacki is nu in balbezit. Škare schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Škare krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Crockett speelt de bal door. Škare speelt de bal door. Sapateado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapateado draait met de bal, schiet en ... Žele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasinja United - Onako ali kratko 1:0

44e minuut.
Malogajski verovert de bal door een tackle van achteren. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita passt de bal met de wreef. Dorobanţu geeft de bal voor. Sapateado springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasinja United 55%, Onako ali kratko 45%.
Rasinja United - Onako ali kratko 1:0

46e minuut.
Fita speelt de bal door. Inworp. Matušin met de inworp. Dorobanţu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasinja United - Onako ali kratko 2:0

49e minuut.
Sapateado onderschept slim de pass. Sapateado probeert naar een medespeler te passen. Malogajski is nu in balbezit. Malogajski draait met de bal, schiet en ... Oodyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Malogajski probeert de bal aan de voet te houden. Zorović kopt de bal weg. Daar is Fita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crockett geeft een lange en hoge pass. Sapateado springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Oodyn met een sublieme pass. Klungelig pakt Zorović de bal. Zorović speelt de bal door. Florinţă is nu in balbezit. Florinţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guzik met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Darmopil de bal. Malogajski is nu in balbezit. Malogajski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Crockett probeert naar een medespeler te passen. Foscarino rent richting de bal. Sapateado verovert de bal door een tackle van achteren. Sapateado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasinja United - Onako ali kratko 3:0

64e minuut.
Matušin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zorović is nu in balbezit. Zorović geeft een hoge lob. Guzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Filić de bal onder controle te krijgen. Bornes is nu in balbezit. Bornes passt de bal zonder na te denken. Florinţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Florinţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasinja United - Onako ali kratko 3:1

81e minuut.
Dorobanţu kopt de bal weg. Klungelig pakt Foscarino de bal. Sapateado rent richting de bal. Sapateado draait met de bal, schiet en ... Žele werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasinja United 48%, Onako ali kratko 52%.
Rasinja United - Onako ali kratko 3:1