Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Specijalci Kustošija Zagorec Omiš
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Bektović verovert de bal door een tackle van achteren. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boatić is nu in balbezit. Furlan is nu in balbezit. Furlan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pejović geeft de bal voor. Budimir rent richting de bal. Komar verovert de bal door een tackle van achteren. Komar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Kustošija - Zagorec Omiš 1:0

21e minuut.
Koprivanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacmanović begaat een overtreding. Koprivanac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brnin met een snel genomen vrije trap. Daar is Budimir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komar is nu in balbezit. Komar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Budimir geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ergić met een snelle inworp. Koprivanac rent richting de bal. Koprivanac geeft een lange en hoge pass. Sarać bokst de bal weg. Komar bereikt de bal nog maar net als eerste. Komar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Kustošija - Zagorec Omiš 2:0

27e minuut.
Bektović speelt de bal door. Furlan is nu in balbezit. Furlan speelt de bal door. Boatić rent richting de bal. Boatić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pejović is nu in balbezit. Vulja onderschept slim de pass. Vulja probeert naar een medespeler te passen. Komar rent richting de bal. Komar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Specijalci Kustošija 31%, Zagorec Omiš 69%.
Specijalci Kustošija - Zagorec Omiš 2:0

49e minuut.
Komar haalt uit met een fantastische trap. Ergić kopt de bal weg. Daar is Bektović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komar is nu in balbezit. Komar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Brnin controleert de bal met de borst. Brnin geeft de bal voor. Lacmanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koprivanac is nu in balbezit. Koprivanac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Kustošija - Zagorec Omiš 3:0

72e minuut.
Erjavec heeft problemen om de bal te vangen. Bektović bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erjavec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Specijalci Kustošija 37%, Zagorec Omiš 63%.
Specijalci Kustošija - Zagorec Omiš 3:0