Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:13
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.06
  • Stadion: ŠRC Utrina
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 19548
Utrineze Onako ali kratko
gfk Tactiek moja 4-5-1
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 46.5
solide Schieten redelijk
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Medin met een sublieme pass. Lažeta met een sublieme pass. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivešić rent richting de bal. Ivešić draait met de bal, schiet en ... Žele bokst de bal weg.

17e minuut.
Bornes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doumen. Bornes raakt geblesseerd tijdens het duel. Bornes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Florinţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Florinţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Oodyn heeft problemen om de bal te vangen. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot passt de bal zonder na te denken. Lažeta rent richting de bal. Lažeta schiet op doel. Žele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ivešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivešić passt de bal zonder na te denken. Daar is Lažeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lažeta draait met de bal, schiet en ... Žele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ivešić schiet op doel. Foscarino probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Doumen zal de hoekschop nemen. Nebot krijgt zijn hoofd ertegen. Žele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Pieniacki is nu in balbezit. Doumen is nu in balbezit. Doumen passt de bal zonder na te denken. Nebot is nu in balbezit. Nebot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Fric geeft een hoge lob. Lažeta kopt de bal weg. Prohaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohaska geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Medin bereikt de bal nog maar net als eerste. Medin probeert naar een medespeler te passen. Foscarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot verovert de bal door een tackle van achteren. Nebot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fita heeft problemen om de bal te vangen. Fita met een sublieme pass. Bornes met een sublieme pass. Florinţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Florinţă haalt uit met een fantastische trap. Mijalić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utrineze 47%, Onako ali kratko 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Utrineze - Onako ali kratko 0:0

68e minuut.
Žele bereikt de bal nog maar net als eerste. Žele geeft de bal voor. Medin kopt de bal weg. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prohaska is nu in balbezit. Prohaska geeft een lange en hoge pass. Nebot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Letina geeft de bal voor. Lažeta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bjeletić rent richting de bal. Nebot verovert de bal door een tackle van achteren. Nebot geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Medin is nu in balbezit. Medin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lažeta de bal. Ivešić rent richting de bal. Ivešić haalt uit met een fantastische trap. Žele bokst de bal weg.

87e minuut.
Bornes is nu in balbezit. Kalčić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bornes raakt geblesseerd tijdens het duel. Florinţă zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - Onako ali kratko 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utrineze 33%, Onako ali kratko 67%.
Utrineze - Onako ali kratko 0:1