Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HNK Botinec NK Carlstadt
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rumora met een snelle inworp. Bračković is nu in balbezit. Bračković draait met de bal, schiet en ... Lovrek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Botinec - NK Carlstadt 0:1

24e minuut.
Klarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklić is nu in balbezit. Klarić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miklić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mulc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Polić-Kamov heeft problemen om de bal te vangen. Krivić is nu in balbezit. Krivić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vedak rent richting de bal. Bračković is nu in balbezit. Klungelig pakt Vedak de bal. Bračković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bračković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Mulc de bal. Bračković verovert de bal door een tackle van achteren. Bračković met een sublieme pass. Vedak is nu in balbezit. Vedak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Botinec 55%, NK Carlstadt 45%.
HNK Botinec - NK Carlstadt 0:1

47e minuut.
Sorajić probeert naar een medespeler te passen. Bračković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedak is nu in balbezit. Bračković is nu in balbezit. Bračković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Miljak geeft een lange en hoge pass. Koljeno kopt de bal weg. Rašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugić verovert de bal door een tackle van achteren. Gugić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dolinčić rent richting de bal. Bračković onderschept slim de pass. Bračković passt de bal met de wreef. Vedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Botinec - NK Carlstadt 0:2

69e minuut.
Bračković rent richting de bal. Vedak is nu in balbezit. Bračković rent richting de bal. Vedak is nu in balbezit. Vedak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bračković is nu in balbezit. Bračković geeft een lange en hoge pass. Daar is Rumora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedak draait met de bal, schiet en ... Lovrek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Krečak speelt de bal door. Bodina met een sublieme pass. Miljak is nu in balbezit. Vedak onderschept slim de pass. Vedak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Botinec - NK Carlstadt 0:3

88e minuut.
Bodina rent richting de bal. Mulc speelt de bal door. Koljeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivić rent richting de bal. Krivić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Botinec 65%, NK Carlstadt 35%.
HNK Botinec - NK Carlstadt 0:3