Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagorec Omiš deki
Normal Tactiek deki novo
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 13.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Tortellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortellino passt de bal in één keer door. Daar is Nachtweih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Włostowski is nu in balbezit. Włostowski geeft een lange en hoge pass. Tukhachevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukhachevskij schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Urbańczyk rent richting de bal. Furlan rent richting de bal. Loddo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Loddo krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Włostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kean bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Furlan. Furlan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagorec Omiš 49%, deki 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagorec Omiš - deki 0:0

57e minuut.
Furlan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nachtweih de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arpadović neemt de hoekschop. Boatić krijgt zijn hoofd ertegen. Suev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boatić rent richting de bal. Boatić schiet op doel. Suev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pera zal de hoekschop nemen. Lacmanović heeft problemen om de bal te vangen. Boatić is nu in balbezit. Boatić haalt uit met een fantastische trap. Suev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lacmanović kopt de bal weg. Włostowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arpadović neemt de hoekschop. Bektović krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Włostowski trapt de bal weg. Tukhachevskij heeft problemen om de bal te vangen. Tukhachevskij speelt de bal door. Tortellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortellino schiet op doel. Sarać verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagorec Omiš - deki 0:1

88e minuut.
Klungelig pakt Urbańczyk de bal. Urbańczyk geeft een hoge lob. Tukhachevskij rent richting de bal. Tukhachevskij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagorec Omiš - deki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagorec Omiš 55%, deki 45%.
Zagorec Omiš - deki 0:2