Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rasinja United Utrineze
magic Tactiek gfk
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.4 gemiddelde waardering 45.3
very good Schieten average
solid Passen very good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Dorobanţu kopt de bal weg. Deša is nu in balbezit. Deša passt de bal in één keer door. Malogajski is nu in balbezit. Malogajski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dorobanţu verovert de bal door een tackle van achteren. Dorobanţu speelt de bal door. Škare probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sapateado de bal. Sapateado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Škare met een snelle inworp. Koturović rent richting de bal. Crockett tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crockett krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Crockett speelt de bal door. Malogajski probeert naar een medespeler te passen. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu geeft de bal voor. Sapateado bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zekić rent richting de bal. Marelja verovert de bal door een tackle van achteren. Marelja met een sublieme pass. Sapateado rent richting de bal. Sapateado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kalčić verovert de bal door een tackle van achteren. Kalčić geeft de bal voor. Dorobanţu heeft problemen om de bal te vangen. Dorobanţu geeft de bal voor. Sapateado krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dorobanţu met een snelle inworp. Crockett bereikt de bal nog maar net als eerste. Crockett geeft een hoge lob. Malogajski maakt een snoekduik en kopt de bal. Mijalić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasinja United - Utrineze 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasinja United 47%, Utrineze 53%.
Rasinja United - Utrineze 1:0

57e minuut.
Sapateado met een sublieme pass. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivešić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivešić krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Fric passt de bal met de wreef. Dorobanţu rent richting de bal. Dorobanţu passt de bal zonder na te denken. Malogajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malogajski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasinja United - Utrineze 2:0

76e minuut.
Koturović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matušin rent richting de bal. Koturović begaat een overtreding. Koturović krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Inworp. Medin met een snelle inworp. Prohaska rent richting de bal. Prohaska geeft de bal voor. Doumen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Crockett met een sublieme pass. Škare met een sublieme pass. Sapateado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapateado draait met de bal, schiet en ... Mijalić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasinja United 48%, Utrineze 52%.
Rasinja United - Utrineze 2:0