Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onako ali kratko Specijalci Mali Lošinj
moja 4-5-1 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
19% Spel op eigen helft 81%
39 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 18.4
goed Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Vujadin rent richting de bal. Baković rent richting de bal. Vujadin verovert de bal door een tackle van achteren. Vujadin geeft een lange en hoge pass. Florinţă is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bornes kopt de bal weg. Klungelig pakt Sladoled de bal. Florinţă is nu in balbezit. Florinţă schiet op doel. Vuco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Zorović met de inworp. Fita speelt de bal door. Bornes is nu in balbezit. Florinţă is nu in balbezit. Florinţă schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - Specijalci Mali Lošinj 1:0

13e minuut.
Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita geeft een hoge lob. Baković heeft problemen om de bal te vangen. Florinţă is nu in balbezit. Florinţă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Fita geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bornes de bal. Bornes speelt de bal door. Florinţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Florinţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - Specijalci Mali Lošinj 2:0

16e minuut.
Sertić passt de bal met de wreef. Badel is nu in balbezit. Fita is nu in balbezit. Fita heeft problemen om de bal te vangen. Fita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Foscarino passt de bal met de wreef. Daar is Bornes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florinţă rent richting de bal. Florinţă draait met de bal, schiet en ... Vuco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - Specijalci Mali Lošinj 3:0

29e minuut.
Dujmov geeft een hoge lob. Inworp. Vujadin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bornes is nu in balbezit. Bornes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Fita is nu in balbezit. Fita probeert naar een medespeler te passen. Bornes probeert naar een medespeler te passen. Florinţă rent richting de bal. Florinţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - Specijalci Mali Lošinj 4:0

34e minuut.
Florinţă is nu in balbezit. Fita rent richting de bal. Fita passt de bal zonder na te denken. Florinţă is nu in balbezit. Florinţă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Dujmov rent richting de bal. Bornes is nu in balbezit. Bornes probeert naar een medespeler te passen. Florinţă rent richting de bal. Florinţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Badel is nu in balbezit. Fita onderschept slim de pass. Fita passt de bal met de wreef. Florinţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Florinţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vuco trapt de bal weg. Vujadin kopt de bal weg. Klungelig pakt Florinţă de bal. Florinţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - Specijalci Mali Lošinj 5:0

44e minuut.
Florinţă verovert de bal door een tackle van achteren. Dujmov is nu in balbezit. Florinţă verovert de bal door een tackle van achteren. Bornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onako ali kratko 16%, Specijalci Mali Lošinj 84%.
Onako ali kratko - Specijalci Mali Lošinj 5:0

46e minuut.
Vujadin passt de bal met de wreef. Bornes rent richting de bal. Bornes passt de bal met de wreef. Daar is Florinţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florinţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bornes speelt de bal door. Daar is Vujadin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujadin passt de bal zonder na te denken. Florinţă rent richting de bal. Florinţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Sladoled trapt de bal weg. Darmopil kopt de bal weg. Florinţă heeft problemen om de bal te vangen. Florinţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - Specijalci Mali Lošinj 6:0

55e minuut.
Terzija bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzija geeft een hoge lob. Zorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorović geeft een lange en hoge pass. Florinţă springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Fita passt de bal zonder na te denken. Zorović rent richting de bal. Zorović geeft de bal voor. Florinţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Florinţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Darmopil probeert naar een medespeler te passen. Sladoled rent richting de bal. Bornes is nu in balbezit. Bornes schiet op doel. Vuco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - Specijalci Mali Lošinj 7:0

80e minuut.
Bornes rent richting de bal. Bornes passt de bal in één keer door. Florinţă is nu in balbezit. Florinţă haalt uit met een fantastische trap. Vuco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - Specijalci Mali Lošinj 8:0

81e minuut.
Bukva speelt de bal door. Baković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Florinţă. Florinţă krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Fita geeft de bal voor. Dujmov heeft problemen om de bal te vangen. Bornes rent richting de bal. Florinţă rent richting de bal. Florinţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dujmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin verovert de bal door een tackle van achteren. Vujadin passt de bal in één keer door. Florinţă heeft problemen om de bal te vangen. Florinţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Zorović speelt de bal door. Bornes rent richting de bal. Bornes passt de bal zonder na te denken. Florinţă is nu in balbezit. Florinţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - Specijalci Mali Lošinj 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onako ali kratko 21%, Specijalci Mali Lošinj 79%.
Onako ali kratko - Specijalci Mali Lošinj 9:0