Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Carlstadt Rasinja United
Normal Tactiek magic
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 45.5
slecht Schieten solide
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Sapateado passt de bal in één keer door. Polić-Kamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thắng verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Thắng haalt uit met een fantastische trap. Karoglan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Rasinja United 0:1

5e minuut.
Škare met een sublieme pass. Dorobanţu rent richting de bal. Dorobanţu passt de bal in één keer door. Malogajski is nu in balbezit. Malogajski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Rasinja United 0:2

6e minuut.
Matušin rent richting de bal. Matušin geeft de bal voor. Hoàng Thắng heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Thắng draait met de bal, schiet en ... Karoglan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Rasinja United 0:3

8e minuut.
Škare bereikt de bal nog maar net als eerste. Škare passt de bal zonder na te denken. Sapateado probeert de bal aan de voet te houden. Malogajski rent richting de bal. Malogajski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Rasinja United 0:4

18e minuut.
Škare onderschept slim de pass. Škare geeft een lange en hoge pass. Krečak kopt de bal weg. Sapateado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapateado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Rasinja United 0:5

20e minuut.
Hoàng Thắng rent richting de bal. Sorajić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoàng Thắng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sapateado met een snel genomen vrije trap. Daar is Krečak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dorobanţu neemt de hoekschop. Hoàng Thắng maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sapateado passt de bal met de wreef. Daar is Dorobanţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorobanţu passt de bal zonder na te denken. Malogajski heeft problemen om de bal te vangen. Malogajski draait met de bal, schiet en ... Karoglan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Bodina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thắng verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Thắng speelt de bal door. Malogajski is nu in balbezit. Malogajski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Rasinja United 0:6

27e minuut.
Dorobanţu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sapateado speelt de bal door. Dorobanţu heeft problemen om de bal te vangen. Dorobanţu geeft de bal voor. Malogajski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Rasinja United 0:7

30e minuut.
Matušin passt de bal in één keer door. Malogajski is nu in balbezit. Polić-Kamov rent richting de bal. Malogajski onderschept slim de pass. Malogajski schiet op doel. Karoglan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Malogajski de bal. Hoàng Thắng rent richting de bal. Hoàng Thắng haalt uit met een fantastische trap. Karoglan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Rasinja United 0:8

36e minuut.
Škare onderschept slim de pass. Škare probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hoàng Thắng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Thắng passt de bal met de wreef. Malogajski rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Malogajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malogajski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Rasinja United 0:9

44e minuut.
Malogajski verovert de bal door een tackle van achteren. Malogajski passt de bal zonder na te denken. Hoàng Thắng rent richting de bal. Hoàng Thắng schiet op doel. Karoglan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Rasinja United 0:10

44e minuut.
Vedak met een sublieme pass. Daar is Bračković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bračković passt de bal in één keer door. Hoàng Thắng rent richting de bal. Hoàng Thắng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Rasinja United 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Carlstadt 80%, Rasinja United 20%.
NK Carlstadt - Rasinja United 0:11

49e minuut.
Škare speelt de bal door. Sorajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škare verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Thắng is nu in balbezit. Hoàng Thắng schiet op doel. Karoglan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Karoglan met een harde bal richting middenveld. Sapateado kopt de bal weg. Malogajski heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Thắng is nu in balbezit. Hoàng Thắng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Rasinja United 0:12

75e minuut.
Černe rent richting de bal. Černe geeft de bal voor. Škare kopt de bal weg. Daar is Malogajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malogajski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Škare geeft de bal voor. Karoglan met een sublieme pass. Sapateado kopt de bal weg. Malogajski rent richting de bal. Malogajski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Carlstadt 81%, Rasinja United 19%.
NK Carlstadt - Rasinja United 0:12