Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:12
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.06
  • Stadion: ŠRC Utrina
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 10877
Utrineze deki
gfk Tactiek deki novo
65% Balbezit 35%
19% Spel op eigen helft 81%
34 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 12.7
solide Schieten slecht
solide Passen tragisch
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Koturović passt de bal in één keer door. Andreiescu heeft problemen om de bal te vangen. Medin bereikt de bal nog maar net als eerste. Medin geeft de bal voor. Doumen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Deša geeft een lange en hoge pass. Lažeta kan de bal niet met de borst controleren. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot haalt uit met een fantastische trap. Suev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - deki 1:0

8e minuut.
Uliczka is nu in balbezit. Koturović onderschept slim de pass. Koturović passt de bal in één keer door. Nebot is nu in balbezit. Nebot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - deki 2:0

13e minuut.
Doumen bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumen met een sublieme pass. Nebot rent richting de bal. Nebot draait met de bal, schiet en ... Nachtweih probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - deki 3:0

15e minuut.
Nebot is nu in balbezit. Nebot passt de bal met de wreef. Lažeta speelt de bal door. Doumen is nu in balbezit. Doumen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - deki 4:0

19e minuut.
Tortellino rent richting de bal. Koturović onderschept slim de pass. Koturović geeft een lange en hoge pass. Lažeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lažeta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Doumen onderschept slim de pass. Doumen met een sublieme pass. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot schiet op doel. Suev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - deki 5:0

30e minuut.
Deša geeft een hoge lob. Doumen rent richting de bal. Doumen probeert naar een medespeler te passen. Nebot rent richting de bal. Nebot schiet op doel. Suev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - deki 6:0

30e minuut.
Daar is Tortellino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebot onderschept slim de pass. Doumen met een sublieme pass. Lažeta is nu in balbezit. Lažeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - deki 7:0

33e minuut.
Lažeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtweih rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lažeta. Lažeta krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Medin kopt de bal weg. Lažeta is nu in balbezit. Lažeta speelt de bal door. Daar is Nebot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doumen passt de bal in één keer door. Deša is nu in balbezit. Deša geeft een hoge lob. Lažeta is nu in balbezit. Lažeta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Medin kopt de bal weg. Lažeta rent richting de bal. Lažeta speelt de bal door. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utrineze 23%, deki 77%.
Utrineze - deki 7:0

47e minuut.
Włostowski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koturović zal de hoekschop nemen. Nebot springt en kopt de bal. Suev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - deki 8:0

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Suev trapt de bal weg van het doel. Koturović kopt de bal weg. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - deki 9:0

54e minuut.
Nachtweih geeft een lange en hoge pass. Karłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Medin onderschept slim de pass. Medin geeft de bal voor. Nebot springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Medin passt de bal zonder na te denken. Deša bereikt de bal nog maar net als eerste. Deša passt de bal zonder na te denken. Lažeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lažeta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Deša speelt de bal door. Koturović probeert naar een medespeler te passen. Nebot rent richting de bal. Nebot draait met de bal, schiet en ... Suev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - deki 10:0

72e minuut.
Koturović verovert de bal door een tackle van achteren. Koturović probeert naar een medespeler te passen. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot draait met de bal, schiet en ... Suev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - deki 11:0

73e minuut.
Ivešić geeft een lange en hoge pass. Nebot heeft problemen om de bal te vangen. Nachtweih is nu in balbezit. Nebot onderschept slim de pass. Nebot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - deki 12:0

75e minuut.
Medin bereikt de bal nog maar net als eerste. Medin geeft de bal voor. Nebot is nu in balbezit. Nebot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - deki 13:0

78e minuut.
Zekić geeft een hoge lob. Doumen geeft een hoge lob. Włostowski heeft problemen om de bal te vangen. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - deki 14:0

80e minuut.
Loddo is nu in balbezit. Koturović verovert de bal door een tackle van achteren. Koturović geeft de bal voor. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lažeta rent richting de bal. Suev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Suev trapt de bal weg. Medin kopt de bal weg. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot schiet op doel. Suev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utrineze 16%, deki 84%.
Utrineze - deki 14:0