Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagorec Omiš Lokomotiva Prigorci
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Litović bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan is nu in balbezit. Furlan passt de bal in één keer door. Boatić rent richting de bal. Boatić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Sarać speelt de bal door. Furlan kopt de bal weg. Kaločira is nu in balbezit. Boatić onderschept slim de pass. Boatić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Jurkota passt de bal in één keer door. Grujić is nu in balbezit. Grujić passt de bal met de wreef. Mešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Furlan passt de bal in één keer door. Mešević rent richting de bal. Gaberić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavnicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lacmanović probeert naar een medespeler te passen. Vulja rent richting de bal. Maurac onderschept slim de pass. Maurac geeft een hoge lob. Budimir kopt de bal weg. Sarać kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mešević kan de bal niet met de borst controleren. Sarać kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mešević is nu in balbezit. Mešević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagorec Omiš - Lokomotiva Prigorci 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagorec Omiš 47%, Lokomotiva Prigorci 53%.
Zagorec Omiš - Lokomotiva Prigorci 0:1

47e minuut.
Bektović geeft een hoge lob. Palac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palac geeft een lange en hoge pass. Boatić rent richting de bal. Boatić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagorec Omiš - Lokomotiva Prigorci 1:1

54e minuut.
Jurkota geeft een hoge lob. Šupina kopt de bal weg. Klungelig pakt Stavnicki de bal. Mešević is nu in balbezit. Mešević haalt uit met een fantastische trap. Sarać kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Grujić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gretić komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Lacmanović verovert de bal door een tackle van achteren. Maurac rent richting de bal. Lacmanović rent richting de bal. Lacmanović draait met de bal, schiet en ... Jurkota probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Budimir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagorec Omiš - Lokomotiva Prigorci 2:1

89e minuut.
Jurkota met een sublieme pass. Daar is Maurac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maurac met een sublieme pass. Mešević is nu in balbezit. Mešević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagorec Omiš - Lokomotiva Prigorci 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagorec Omiš 48%, Lokomotiva Prigorci 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagorec Omiš - Lokomotiva Prigorci 2:2