Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orijent Omladinac NK Upisničar
Normal Tactiek LIGA
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 31.4
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen redelijk


6e minuut.
Rapajić probeert naar een medespeler te passen. Borak rent richting de bal. Borak met een sublieme pass. Klungelig pakt Karišić de bal. Karišić haalt uit met een fantastische trap. Potkonjak bokst de bal weg.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mladenov met de inworp. Rapajić probeert naar een medespeler te passen. Karišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karišić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tušek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - NK Upisničar 0:1

25e minuut.
Leontić schiet op doel. Tušek probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mladenov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Šarin kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Rapajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapajić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Savarin de bal onder controle te krijgen. Karišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karišić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - NK Upisničar 0:2

31e minuut.
Borak kan de bal niet met de borst controleren. Borak probeert naar een medespeler te passen. Karišić is nu in balbezit. Karišić draait met de bal, schiet en ... Potkonjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - NK Upisničar 0:3

35e minuut.
Mladenov passt de bal zonder na te denken. Borak rent richting de bal. Borak passt de bal zonder na te denken. Leontić bereikt de bal nog maar net als eerste. Leontić schiet op doel. Potkonjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Tušek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Riković komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mladenov zal de hoekschop nemen. Borak kopt de bal weg. Karišić heeft problemen om de bal te vangen. Rapajić rent richting de bal. Rapajić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mladenov is nu in balbezit. Mladenov geeft de bal voor. Karišić rent richting de bal. Karišić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - NK Upisničar 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orijent Omladinac 71%, NK Upisničar 29%.
Orijent Omladinac - NK Upisničar 0:4

47e minuut.
Mesnić probeert naar een medespeler te passen. Pogorelić rent richting de bal. Šarin met een sublieme pass. Borak rent richting de bal. Borak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - NK Upisničar 0:5

50e minuut.
Mladenov verovert de bal door een tackle van achteren. Mladenov probeert naar een medespeler te passen. Karišić is nu in balbezit. Karišić haalt uit met een fantastische trap. Potkonjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - NK Upisničar 0:6

59e minuut.
Kajtaz met een snelle inworp. Huško rent richting de bal. Radišić is nu in balbezit. Huško verovert de bal door een tackle van achteren. Huško draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Radišić speelt de bal door. Muller is nu in balbezit. Rapajić met een sublieme pass. Karišić rent richting de bal. Karišić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leontić bereikt de bal nog maar net als eerste. Leontić passt de bal met de wreef. Borak bereikt de bal nog maar net als eerste. Borak haalt uit met een fantastische trap. Potkonjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Karišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karišić geeft de bal voor. Šarin is nu in balbezit. Šarin passt de bal met de wreef. Daar is Riković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Riković bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapajić verovert de bal door een tackle van achteren. Rapajić geeft een hoge lob. Leontić bereikt de bal nog maar net als eerste. Leontić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rapajić speelt de bal door. Karišić is nu in balbezit. Muller legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karišić raakt geblesseerd tijdens het duel. Borak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Šimičev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapajić rent richting de bal. Rapajić passt de bal zonder na te denken. Leontić is nu in balbezit. Leontić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orijent Omladinac 71%, NK Upisničar 29%.
Orijent Omladinac - NK Upisničar 0:6