Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:18
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.07
  • Stadion: Kancel
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 35548
NK Upisničar Espresso FC
LIGA Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
31.9 gemiddelde waardering 20.1
redelijk Schieten zwak
matig Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Bekto heeft problemen om de bal te vangen. Karišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučićević rent richting de bal. Leontić bereikt de bal nog maar net als eerste. Leontić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Espresso FC 1:0

7e minuut.
Leontić is nu in balbezit. Leontić passt de bal zonder na te denken. Karišić heeft problemen om de bal te vangen. Karišić draait met de bal, schiet en ... Ivon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kravar geeft een lange en hoge pass. Vučićević geeft een hoge lob. Leontić is nu in balbezit. Leontić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Espresso FC 2:0

10e minuut.
Ribičić trapt de bal weg. Ćesko kopt de bal weg. Leontić is nu in balbezit. Leontić schiet op doel. Ivon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kravar heeft problemen om de bal te vangen. Karišić rent richting de bal. Karišić schiet op doel. Kravar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Espresso FC 3:0

11e minuut.
Podravec speelt de bal door. Zeljković rent richting de bal. Karišić onderschept slim de pass. Karišić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Kravar is nu in balbezit. Karišić verovert de bal door een tackle van achteren. Vučićević speelt de bal door. Leontić is nu in balbezit. Leontić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karišić is nu in balbezit. Karišić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Espresso FC 4:0

38e minuut.
Radišić geeft een lange en hoge pass. Karišić rent richting de bal. Karišić geeft een lange en hoge pass. Leontić is nu in balbezit. Leontić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Espresso FC 5:0

41e minuut.
Knežević passt de bal in één keer door. Vučićević is nu in balbezit. Vučićević met een sublieme pass. Karišić is nu in balbezit. Karišić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ribičić bokst de bal weg.

42e minuut.
Vilendečić rent richting de bal. Sušac verovert de bal door een tackle van achteren. Sušac geeft een lange en hoge pass. Leontić rent richting de bal. Leontić schiet op doel. Ribičić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 20%, Espresso FC 80%.
NK Upisničar - Espresso FC 5:0

54e minuut.
Sušac geeft een lange en hoge pass. Vučićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučićević passt de bal zonder na te denken. Karišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karišić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Leontić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ivon. Leontić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuvek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leontić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Podravec bereikt de bal nog maar net als eerste. Sušac onderschept slim de pass. Sušac geeft een lange en hoge pass. Knežević rent richting de bal. Knežević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Espresso FC 6:0

76e minuut.
Kuvek is nu in balbezit. Kuvek passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Leontić de bal onder controle te krijgen. Ćesko rent richting de bal. Ćesko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ćesko rent richting de bal. Ćesko geeft de bal voor. Knežević is nu in balbezit. Karišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karišić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 21%, Espresso FC 79%.
NK Upisničar - Espresso FC 6:0