Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŠK Drniš Rumelihisarı
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Pikzibner rent richting de bal. Pribišić is nu in balbezit. Pribišić passt de bal zonder na te denken. Ćefarin is nu in balbezit. Ćefarin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Škeljo is nu in balbezit. Skakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škeljo verovert de bal door een tackle van achteren. Škeljo speelt de bal door. Sturnela geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ereiz rent richting de bal. Ereiz schiet op doel. Grujin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pogačar rent richting de bal. Pogačar geeft de bal voor. Klungelig pakt Parać de bal. Ćefarin is nu in balbezit. Ćefarin haalt uit met een fantastische trap. Bošković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Šimundić verovert de bal door een tackle van achteren. Šimundić passt de bal in één keer door. Ereiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Drniš - Rumelihisarı 0:1

21e minuut.
Laušević is nu in balbezit. Laušević passt de bal in één keer door. Daar is Tanjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimundić is nu in balbezit. Šimundić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Drniš - Rumelihisarı 0:2

29e minuut.
Gabriš rent richting de bal. Sturnela verovert de bal door een tackle van achteren. Sturnela speelt de bal door. Šimundić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimundić speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tanjić met een sublieme pass. Bakula is nu in balbezit. Ereiz rent richting de bal. Ereiz schiet op doel. Grujin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Drniš - Rumelihisarı 0:3

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bošković met een harde bal richting middenveld. Pogačar kopt de bal weg. Ćefarin is nu in balbezit. Ćefarin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Popeškić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sturnela met een snelle inworp. Šimundić rent richting de bal. Šimundić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠK Drniš 55%, Rumelihisarı 45%.
ŠK Drniš - Rumelihisarı 0:3

46e minuut.
Ereiz heeft problemen om de bal te vangen. Renko onderschept slim de pass. Renko passt de bal in één keer door. Ćefarin is nu in balbezit. Ćefarin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pribišić met een sublieme pass. Renko bereikt de bal nog maar net als eerste. Renko met een sublieme pass. Ćefarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćefarin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pikzibner is nu in balbezit. Renko onderschept slim de pass. Renko speelt de bal door. Ćefarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćefarin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Malković is nu in balbezit. Renko verovert de bal door een tackle van achteren. Renko passt de bal zonder na te denken. Ćefarin rent richting de bal. Ćefarin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Drniš - Rumelihisarı 1:3

86e minuut.
Malković is nu in balbezit. Tanjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malković maakt een afschuwelijke overtreding. Malković krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Skakić geeft een hoge lob. Tanjić is nu in balbezit. Tanjić passt de bal met de wreef. Daar is Renko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠK Drniš 52%, Rumelihisarı 48%.
ŠK Drniš - Rumelihisarı 1:3