Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Šemovci18 Željo Čakovec
451 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
hopeless Passen weak
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Logara passt de bal met de wreef. Šola is nu in balbezit. Branežac probeert naar een medespeler te passen. Logara geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rubin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Branežac speelt de bal door. Tvrdi is nu in balbezit. Doderović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvrdi onderschept slim de pass. Tvrdi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lončarek speelt de bal door. Čunčić kopt de bal weg. Jazvec kan de bal niet met de borst controleren. Podvršnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Podvršnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kuljaninović passt de bal met de wreef. Branežac bereikt de bal nog maar net als eerste. Branežac probeert naar een medespeler te passen. Tvrdi rent richting de bal. Tvrdi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Levkov zal de hoekschop nemen. Pranjković rent richting de bal. Podvršnik rent richting de bal. Podvršnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šemovci18 48%, Željo Čakovec 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Šemovci18 - Željo Čakovec 0:0

61e minuut.
Podvršnik schiet op doel. Lončarek probeert naar een medespeler te passen. Dolaš kopt de bal weg. Šola bereikt de bal nog maar net als eerste. Šola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Logara met de inworp. Branežac rent richting de bal. Branežac geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Markovinović de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Logara neemt de hoekschop. Vukoša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tvrdi is nu in balbezit. Tvrdi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - Željo Čakovec 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šemovci18 62%, Željo Čakovec 38%.
Šemovci18 - Željo Čakovec 1:0