Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Posavina Koprivnica Graničar Đurđevac
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Paša is nu in balbezit. Keglević bereikt de bal nog maar net als eerste. Keglević passt de bal zonder na te denken. Pulanić rent richting de bal. Pulanić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Fundak verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Grlić begaat een overtreding. Grlić krijgt een gele kaart. Gordon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kupreškić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Putin controleert de bal met de borst. Budimir is nu in balbezit. Budimir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Benić is nu in balbezit. Fundak speelt de bal door. Budimir bereikt de bal nog maar net als eerste. Budimir haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Putin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon passt de bal in één keer door. Keglević bereikt de bal nog maar net als eerste. Keglević haalt uit met een fantastische trap. Mavrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Posavina Koprivnica - Graničar Đurđevac 1:0

29e minuut.
Livaić rent richting de bal. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon passt de bal met de wreef. Budimir bereikt de bal nog maar net als eerste. Budimir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kupreškić onderschept slim de pass. Grlić onderschept slim de pass. Grlić met een sublieme pass. Keglević is nu in balbezit. Keglević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posavina Koprivnica 57%, Graničar Đurđevac 43%.
Posavina Koprivnica - Graničar Đurđevac 1:0

52e minuut.
Livaić heeft problemen om de bal te vangen. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon passt de bal zonder na te denken. Budimir bereikt de bal nog maar net als eerste. Budimir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bliznaković is nu in balbezit. Bliznaković geeft een lange en hoge pass. Budimir is nu in balbezit. Budimir haalt uit met een fantastische trap. Hegedušić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Posavina Koprivnica - Graničar Đurđevac 1:1

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paša met een snelle inworp. Fundak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulanić verovert de bal door een tackle van achteren. Pulanić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posavina Koprivnica 47%, Graničar Đurđevac 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Posavina Koprivnica - Graničar Đurđevac 1:1