Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Graničar Đurđevac Rumelihisarı
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Fundak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimundić verovert de bal door een tackle van achteren. Šimundić passt de bal in één keer door. Ereiz rent richting de bal. Ereiz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Opašić probeert naar een medespeler te passen. Šimundić rent richting de bal. Šimundić passt de bal in één keer door. Ereiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Benić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Laušević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Šimundić de bal. Šimundić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graničar Đurđevac 73%, Rumelihisarı 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Graničar Đurđevac - Rumelihisarı 0:0

64e minuut.
Gordon is nu in balbezit. Budimir bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Budimir rent richting de bal. Budimir schiet op doel. Paal!

71e minuut.
Maksumić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Šimundić de bal. Šimundić passt de bal met de wreef. Ereiz rent richting de bal. Ereiz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Graničar Đurđevac - Rumelihisarı 0:1

73e minuut.
Kupreškić geeft de bal voor. Klungelig pakt Budimir de bal. Maksumić rent richting de bal. Budimir verovert de bal door een tackle van achteren. Budimir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Misita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikzibner rent richting de bal. Misita onderschept slim de pass. Gordon is nu in balbezit. Gordon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Morčev geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laušević neemt de hoekschop. Daar is Škeljo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škeljo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graničar Đurđevac 48%, Rumelihisarı 52%.
Graničar Đurđevac - Rumelihisarı 0:1