Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Posavina Koprivnica Orijent Omladinac
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Grlić is nu in balbezit. Pogorelić rent richting de bal. Grlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Huško onderschept slim de pass. Huško schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Posavina Koprivnica - Orijent Omladinac 0:1

21e minuut.
Podvršnik rent richting de bal. Podvršnik passt de bal in één keer door. Grlić is nu in balbezit. Kirkov onderschept slim de pass. Kirkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Posavina Koprivnica - Orijent Omladinac 0:2

25e minuut.
Hegedušić speelt de bal door. Šimičev kopt de bal weg. Tarman probeert de bal aan de voet te houden. Huško bereikt de bal nog maar net als eerste. Huško passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Šimičev passt de bal met de wreef. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Huško rent richting de bal. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Šimičev passt de bal zonder na te denken. Huško bereikt de bal nog maar net als eerste. Huško passt de bal met de wreef. Kirkov rent richting de bal. Kirkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posavina Koprivnica 66%, Orijent Omladinac 34%.
Posavina Koprivnica - Orijent Omladinac 0:2

58e minuut.
Grlić is nu in balbezit. Huško verovert de bal door een tackle van achteren. Huško speelt de bal door. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Pulanić met een sublieme pass. Putin rent richting de bal. Putin geeft een lange en hoge pass. Paša is nu in balbezit. Paša haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Potkonjak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Posavina Koprivnica - Orijent Omladinac 1:2

88e minuut.
Tudić is nu in balbezit. Mesnić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tudić raakt geblesseerd tijdens het duel. Rapić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Muller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulanić is nu in balbezit. Pulanić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posavina Koprivnica 62%, Orijent Omladinac 38%.
Posavina Koprivnica - Orijent Omladinac 1:2