Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Croatia Kutjevo Posavina Koprivnica
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Štoos passt de bal zonder na te denken. Zrnić rent richting de bal. Zrnić geeft de bal voor. Budišin rent richting de bal. Budišin haalt uit met een fantastische trap. Hegedušić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - Posavina Koprivnica 1:0

14e minuut.
Staničić onderschept slim de pass. Staničić speelt de bal door. Budišin bereikt de bal nog maar net als eerste. Budišin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - Posavina Koprivnica 2:0

15e minuut.
Keglević speelt de bal door. Štoos is nu in balbezit. Tarman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarman krijgt een gele kaart. Štoos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zrnić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Budišin rent richting de bal. Budišin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - Posavina Koprivnica 3:0

17e minuut.
Budišin rent richting de bal. Budišin geeft de bal voor. Frlin heeft problemen om de bal te vangen. Keglević rent richting de bal. Keglević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zrnić met een sublieme pass. Staničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Staničić passt de bal zonder na te denken. Budišin rent richting de bal. Budišin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - Posavina Koprivnica 4:0

33e minuut.
Zrnić passt de bal zonder na te denken. Daar is Tarman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staničić speelt de bal door. Daar is Budišin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budišin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zrnić onderschept slim de pass. Staničić rent richting de bal. Staničić probeert naar een medespeler te passen. Budišin bereikt de bal nog maar net als eerste. Budišin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - Posavina Koprivnica 5:0

36e minuut.
Grlić passt de bal in één keer door. Šarović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarović passt de bal in één keer door. Budišin bereikt de bal nog maar net als eerste. Budišin schiet op doel. Hegedušić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Nemčić passt de bal met de wreef. Zrnić rent richting de bal. Zrnić speelt de bal door. Štoos bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Livaić rent richting de bal. Zrnić onderschept slim de pass. Zrnić speelt de bal door. Budišin is nu in balbezit. Budišin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - Posavina Koprivnica 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Croatia Kutjevo 47%, Posavina Koprivnica 53%.
Croatia Kutjevo - Posavina Koprivnica 6:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frlin met de inworp. Zrnić rent richting de bal. Pulanić verovert de bal door een tackle van achteren. Pulanić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Štoos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Štoos. Štoos krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Pulanić kopt de bal weg. Keglević is nu in balbezit. Keglević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tudić de bal. Tudić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Paša probeert de bal met de borst te controleren. Frlin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paša. Paša krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Guzić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tudić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pulanić is nu in balbezit. Pulanić geeft een lange en hoge pass. Velčić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Keglević rent richting de bal. Keglević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - Posavina Koprivnica 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Croatia Kutjevo 68%, Posavina Koprivnica 32%.
Croatia Kutjevo - Posavina Koprivnica 6:1