Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 19:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.07
  • Stadion: Kancel
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 23527
NK Upisničar Graničar Đurđevac
LIGA Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
38.6 gemiddelde waardering 16.5
good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Verbić kopt de bal weg. Morčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Supcic verovert de bal door een tackle van achteren. Verbić is nu in balbezit. Verbić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Graničar Đurđevac 1:0

13e minuut.
Sušac speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Lizde de bal onder controle te krijgen. Budimir rent richting de bal. Budimir draait met de bal, schiet en ... Krezo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Upisničar - Graničar Đurđevac 1:1

20e minuut.
Gordon kopt de bal weg. Lizde geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leontić de bal. Verbić rent richting de bal. Verbić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pelkić neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Supcic de bal. Morčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Supcic verovert de bal door een tackle van achteren. Supcic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kupreškić rent richting de bal. Verbić verovert de bal door een tackle van achteren. Verbić speelt de bal door. Supcic rent richting de bal. Supcic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fundak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćesko onderschept slim de pass. Ćesko probeert naar een medespeler te passen. Leontić rent richting de bal. Leontić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Soknić is nu in balbezit. Soknić probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Ješić met de inworp. Rodić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ćesko onderschept slim de pass. Ćesko geeft de bal voor. Leontić rent richting de bal. Leontić draait met de bal, schiet en ... Jelušić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Graničar Đurđevac 2:1

44e minuut.
Leontić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Šimunko de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rodić neemt de hoekschop. Verbić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 20%, Graničar Đurđevac 80%.
NK Upisničar - Graničar Đurđevac 2:1

47e minuut.
Knežević is nu in balbezit. Benić rent richting de bal. Knežević onderschept slim de pass. Knežević geeft een hoge lob. Supcic springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Graničar Đurđevac 3:1

48e minuut.
Ćesko onderschept slim de pass. Ćesko passt de bal in één keer door. Verbić speelt de bal door. Daar is Leontić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leontić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ćesko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Verbić de bal. Verbić speelt de bal door. Leontić is nu in balbezit. Leontić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Supcic kopt de bal weg. Leontić probeert de bal aan de voet te houden. Morčev rent richting de bal. Supcic onderschept slim de pass. Supcic haalt uit met een fantastische trap. Jelušić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Fundak rent richting de bal. Ćesko onderschept slim de pass. Ćesko passt de bal zonder na te denken. Leontić bereikt de bal nog maar net als eerste. Leontić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Graničar Đurđevac 4:1

62e minuut.
Supcic bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbić met een sublieme pass. Leontić is nu in balbezit. Leontić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Graničar Đurđevac 5:1

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Knežević neemt de hoekschop. Verbić kopt de bal weg. Supcic is nu in balbezit. Supcic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Graničar Đurđevac 6:1

77e minuut.
Šimunko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knežević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ćesko is nu in balbezit. Ćesko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ćesko met een sublieme pass. Knežević bereikt de bal nog maar net als eerste. Knežević met een sublieme pass. Verbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 18%, Graničar Đurđevac 82%.
NK Upisničar - Graničar Đurđevac 6:1