Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No Guts, No Glory Espresso FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Vilendečić passt de bal zonder na te denken. Podravec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bošotin. Podravec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zeljković met een snel genomen vrije trap. Srdić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
No Guts, No Glory - Espresso FC 0:1

10e minuut.
Vilendečić kopt de bal weg. Podravec is nu in balbezit. Večeralo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Večeralo krijgt een gele kaart.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zlatanović met de inworp. Baljak is nu in balbezit. Baljak draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Kravar de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marasović neemt de hoekschop. Ribičić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ivon de bal. Rašković is nu in balbezit. Rašković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bekto probeert naar een medespeler te passen. Večeralo is nu in balbezit. Zeljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Podravec rent richting de bal. Podravec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
No Guts, No Glory - Espresso FC 0:2

32e minuut.
Zeljković is nu in balbezit. Zeljković probeert naar een medespeler te passen. Vilendečić bereikt de bal nog maar net als eerste. Podravec is nu in balbezit. Podravec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
No Guts, No Glory - Espresso FC 0:3

33e minuut.
Podravec met een sublieme pass. Zlatanović is nu in balbezit. Zlatanović speelt de bal door. Rašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marasović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pajkin probeert naar een medespeler te passen. Rašković rent richting de bal. Rašković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
No Guts, No Glory - Espresso FC 1:3

42e minuut.
Bošotin passt de bal met de wreef. Zeljković rent richting de bal. Zeljković passt de bal zonder na te denken. Podravec is nu in balbezit. Podravec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Večeralo verovert de bal door een tackle van achteren. Baljak is nu in balbezit. Baljak passt de bal in één keer door. Rašković is nu in balbezit. Rašković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No Guts, No Glory 54%, Espresso FC 46%.
No Guts, No Glory - Espresso FC 1:3

55e minuut.
Večeralo verovert de bal door een tackle van achteren. Baljak rent richting de bal. Baljak passt de bal met de wreef. Daar is Rašković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rašković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
No Guts, No Glory - Espresso FC 2:3

63e minuut.
Baljak is nu in balbezit. Bekto onderschept slim de pass. Bekto met een sublieme pass. Podravec bereikt de bal nog maar net als eerste. Podravec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
No Guts, No Glory - Espresso FC 2:4

77e minuut.
Došlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošotin rent richting de bal. Bošotin geeft de bal voor. Bekto rent richting de bal. Bekto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Zlatanović is nu in balbezit. Zlatanović passt de bal zonder na te denken. Daar is Kravar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rašković is nu in balbezit. Rašković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zeljković met een sublieme pass. Podravec is nu in balbezit. Padović verovert de bal door een tackle van achteren. Podravec is nu in balbezit. Podravec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
No Guts, No Glory - Espresso FC 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No Guts, No Glory 53%, Espresso FC 47%.
No Guts, No Glory - Espresso FC 2:5