Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Šemovci18 Croatia Kutjevo
451 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Kuljaninović probeert naar een medespeler te passen. Gaberšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Staničić verovert de bal door een tackle van achteren. Budišin bereikt de bal nog maar net als eerste. Budišin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Budišin kopt de bal weg. Klungelig pakt Štoos de bal. Pukanić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pukanić krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Gaberšek passt de bal met de wreef. Nemčić is nu in balbezit. Tvrdi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Tvrdi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tvrdi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

13e minuut.
Nemčić raakt geblesseerd tijdens het duel. Šarović met een snel genomen vrije trap. Budišin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jazvec. Budišin raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Staničić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Štoos is nu in balbezit. Štoos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ravnikar de bal. Budišin is nu in balbezit. Budišin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Staničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Staničić met een sublieme pass. Budišin rent richting de bal. Budišin haalt uit met een fantastische trap. Lončarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - Croatia Kutjevo 0:1

39e minuut.
Branežac probeert naar een medespeler te passen. Gaberšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Budišin is nu in balbezit. Budišin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šemovci18 64%, Croatia Kutjevo 36%.
Šemovci18 - Croatia Kutjevo 0:1

55e minuut.
Logara passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Staničić de bal. Staničić speelt de bal door. Budišin rent richting de bal. Budišin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zrnić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Logara bereikt de bal nog maar net als eerste. Logara probeert naar een medespeler te passen. Branežac rent richting de bal. Branežac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Braut geeft een hoge lob. Marčetić is nu in balbezit. Marčetić geeft een hoge lob. Štoos rent richting de bal. Štoos geeft een lange en hoge pass. Lončarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - Croatia Kutjevo 0:2

84e minuut.
Davidovac geeft een hoge lob. Nemčić rent richting de bal. Nemčić passt de bal met de wreef. Budišin rent richting de bal. Budišin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Ravnikar de bal. Kuč rent richting de bal. Kuč passt de bal zonder na te denken. Budišin bereikt de bal nog maar net als eerste. Budišin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šemovci18 52%, Croatia Kutjevo 48%.
Šemovci18 - Croatia Kutjevo 0:2