Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Željo Čakovec NK Upisničar
Normal Tactiek LIGA
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 38.8
weak Schieten good
weak Passen adequate
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Knežević geeft een hoge lob. Daar is Ličina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilonić heeft problemen om de bal te vangen. Bilonić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pranjković geeft een hoge lob. Sušac bereikt de bal nog maar net als eerste. Sušac geeft de bal voor. Leontić bereikt de bal nog maar net als eerste. Leontić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Šola probeert naar een medespeler te passen. Bilonić is nu in balbezit. Bilonić passt de bal met de wreef. Leontić rent richting de bal. Leontić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Željo Čakovec - NK Upisničar 0:1

24e minuut.
Leontić kopt de bal weg. Rapajić speelt de bal door. Berberić is nu in balbezit. Berberić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Željo Čakovec - NK Upisničar 0:2

25e minuut.
Dolaš is nu in balbezit. Rapajić rent richting de bal. Rapajić passt de bal zonder na te denken. Berberić bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberić draait met de bal, schiet en ... Vukoša bokst de bal weg. Leontić is nu in balbezit. Leontić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Željo Čakovec - NK Upisničar 0:3

27e minuut.
Bilonić met een sublieme pass. Sušac bereikt de bal nog maar net als eerste. Sušac geeft de bal voor. Bilonić rent richting de bal. Bilonić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dolaš is nu in balbezit. Knežević speelt de bal door. Mladenov rent richting de bal. Berberić is nu in balbezit. Berberić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Željo Čakovec - NK Upisničar 0:4

36e minuut.
Doderović met een harde bal richting middenveld. Knežević kopt de bal weg. Rapajić is nu in balbezit. Berberić is nu in balbezit. Rapajić geeft de bal voor. Vukoša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leontić is nu in balbezit. Leontić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Daar is Dolaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berberić onderschept slim de pass. Berberić passt de bal met de wreef. Leontić bereikt de bal nog maar net als eerste. Leontić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vukoša met een harde bal richting middenveld. Pelkić kopt de bal weg. Berberić is nu in balbezit. Berberić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bilonić geeft de bal voor. Leontić heeft problemen om de bal te vangen. Čunčić geeft een hoge lob. Sušac kopt de bal weg. Bilonić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leontić bereikt de bal nog maar net als eerste. Leontić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Željo Čakovec - NK Upisničar 0:5

44e minuut.
Bilonić onderschept slim de pass. Bilonić speelt de bal door. Leontić rent richting de bal. Leontić haalt uit met een fantastische trap. Vukoša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Željo Čakovec - NK Upisničar 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Željo Čakovec 79%, NK Upisničar 21%.
Željo Čakovec - NK Upisničar 0:6

46e minuut.
Bilonić is nu in balbezit. Bilonić geeft een lange en hoge pass. Knežević is nu in balbezit. Berberić rent richting de bal. Berberić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Mladenov is nu in balbezit. Mladenov passt de bal met de wreef. Berberić is nu in balbezit. Berberić schiet op doel. Vukoša maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Željo Čakovec - NK Upisničar 0:7

50e minuut.
Sterle met een sublieme pass. Čunčić probeert naar een medespeler te passen. Berberić probeert naar een medespeler te passen. Leontić bereikt de bal nog maar net als eerste. Leontić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Vukoša trapt de bal weg van het doel. Inworp. Sušac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilonić is nu in balbezit. Bilonić geeft een lange en hoge pass. Vukoša bokst de bal weg.

56e minuut.
Rapajić kan de bal niet met de borst controleren. Rapajić geeft een hoge lob. Markovinović heeft problemen om de bal te vangen. Berberić rent richting de bal. Berberić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bilonić met een sublieme pass. Mladenov probeert naar een medespeler te passen. Berberić rent richting de bal. Berberić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rapajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapajić passt de bal in één keer door. Berberić rent richting de bal. Berberić schiet op doel. Markovinović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Knežević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vukoša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berberić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Željo Čakovec - NK Upisničar 0:8

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sterle stond buitenspel. Borak komt het veld opgelopen. Pelkić neemt vlug de vrije trap. Leontić speelt de bal door. Klungelig pakt Borak de bal. Borak haalt uit met een fantastische trap. Vukoša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berberić is nu in balbezit. Berberić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Željo Čakovec - NK Upisničar 0:9

63e minuut.
Borak probeert naar een medespeler te passen. Knežević is nu in balbezit. Knežević passt de bal met de wreef. Berberić bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Čunčić is nu in balbezit. Čunčić geeft een hoge lob. Sterle rent richting de bal. Sterle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Željo Čakovec - NK Upisničar 1:9

73e minuut.
Čunčić is nu in balbezit. Supcic verovert de bal door een tackle van achteren. Supcic passt de bal in één keer door. Leontić is nu in balbezit. Leontić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Novčić geeft een hoge lob. Bilonić probeert naar een medespeler te passen. Berberić rent richting de bal. Berberić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Željo Čakovec - NK Upisničar 1:10

83e minuut.
Bilonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilonić geeft een lange en hoge pass. Daar is Doderović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leontić is nu in balbezit. Leontić haalt uit met een fantastische trap. Vukoša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Doderović heeft problemen om de bal te vangen. Berberić rent richting de bal. Berberić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Željo Čakovec - NK Upisničar 1:11

86e minuut.
Markovinović geeft een lange en hoge pass. Supcic is nu in balbezit. Supcic speelt de bal door. Bilonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilonić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Vukoša speelt de bal door. Knežević kan de bal niet met de borst controleren. Knežević met een sublieme pass. Leontić rent richting de bal. Leontić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Željo Čakovec 82%, NK Upisničar 18%.
Željo Čakovec - NK Upisničar 1:11