Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:17
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.08
  • Stadion: ZG80 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3099
ZG80 Carovo
Normal Tactiek pa
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 40.2
weak Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunt is nu in balbezit. Yunt passt de bal in één keer door. Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Strhal schiet op doel. Stažnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - Carovo 0:1

4e minuut.
Cvek passt de bal zonder na te denken. Tazegül is nu in balbezit. Tazegül met een sublieme pass. Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Strhal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - Carovo 0:2

7e minuut.
Frkala met een sublieme pass. Yunt rent richting de bal. Yunt speelt de bal door. Strhal is nu in balbezit. Strhal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Yunt met een sublieme pass. Skejić is nu in balbezit. Strhal verovert de bal door een tackle van achteren. Strhal haalt uit met een fantastische trap. Stažnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - Carovo 0:3

11e minuut.
Salacz passt de bal zonder na te denken. Skejić rent richting de bal. Strhal onderschept slim de pass. Strhal haalt uit met een fantastische trap. Stažnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - Carovo 0:4

18e minuut.
Tazegül probeert naar een medespeler te passen. Strhal rent richting de bal. Vuksanović verovert de bal door een tackle van achteren. Yunt onderschept slim de pass. Yunt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Petrin rent richting de bal. Petrin passt de bal met de wreef. Frkala probeert naar een medespeler te passen. Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Strhal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Vuksanović de bal. Tazegül bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazegül probeert naar een medespeler te passen. Daar is Strhal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strhal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Frkala met een snelle inworp. Salacz is nu in balbezit. Salacz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Strhal de bal. Strhal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - Carovo 0:5

30e minuut.
Strhal passt de bal zonder na te denken. Salacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Salacz speelt de bal door. Yunt rent richting de bal. Yunt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jurili kopt de bal weg. Palikuća heeft problemen om de bal te vangen. Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunt rent richting de bal. Yunt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - Carovo 0:6

38e minuut.
Delagrammatikas rent richting de bal. Jurili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delagrammatikas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Delagrammatikas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Strhal verovert de bal door een tackle van achteren. Strhal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - Carovo 0:7

41e minuut.
Palikuća bereikt de bal nog maar net als eerste. Palikuća passt de bal zonder na te denken. Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Strhal haalt uit met een fantastische trap. Stažnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZG80 65%, Carovo 35%.
ZG80 - Carovo 0:7

46e minuut.
Yola komt het veld opgelopen. Ranj komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Palikuća met een sublieme pass. Frkala probeert naar een medespeler te passen. Šimunović probeert naar een medespeler te passen. Ranj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Salacz kopt de bal weg. Klungelig pakt Šimunović de bal. Ranj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - Carovo 0:8

57e minuut.
Gajowy speelt de bal door. Salacz rent richting de bal. Salacz passt de bal in één keer door. Daar is Yola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yola draait met de bal, schiet en ... Stažnik bokst de bal weg. Ranj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - Carovo 0:9

62e minuut.
Salacz met een snelle inworp. Frkala is nu in balbezit. Frkala passt de bal in één keer door. Salacz geeft een hoge lob. Ranj krijgt zijn hoofd ertegen. Stažnik bokst de bal weg.

72e minuut.
Zimmermann speelt de bal door. Yola kopt de bal weg. Kostrec probeert de bal met de borst te controleren. Ranj rent richting de bal. Ranj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Šimunović geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tazegül geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ranj krijgt zijn hoofd ertegen. Stažnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - Carovo 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZG80 53%, Carovo 47%.
ZG80 - Carovo 0:10