Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Šibenik Carovo
Normal Tactiek pa
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 39.9
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Yunt is nu in balbezit. Bečirčić rent richting de bal. Yunt onderschept slim de pass. Yunt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bečirčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazegül verovert de bal door een tackle van achteren. Tazegül met een sublieme pass. Yunt heeft problemen om de bal te vangen. Yunt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tazegül verovert de bal door een tackle van achteren. Tazegül speelt de bal door. Yunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunt draait met de bal, schiet en ... Dimitrov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Carovo 0:1

8e minuut.
Armada is nu in balbezit. Armada passt de bal zonder na te denken. Strhal speelt de bal door. Yunt is nu in balbezit. Yunt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Carovo 0:2

14e minuut.
Smoljan rent richting de bal. Smoljan geeft de bal voor. Yunt kopt de bal weg. Ranj rent richting de bal. Ranj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Yunt passt de bal in één keer door. Tazegül is nu in balbezit. Tazegül passt de bal met de wreef. Yunt rent richting de bal. Yunt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Carovo 0:3

18e minuut.
Bečirčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoljan verovert de bal door een tackle van achteren. Smoljan met een sublieme pass. Yunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Carovo 0:4

24e minuut.
Strhal verovert de bal door een tackle van achteren. Strhal passt de bal in één keer door. Smoljan rent richting de bal. Yunt rent richting de bal. Yunt haalt uit met een fantastische trap. Dimitrov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Smoljan met een sublieme pass. Ranj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranj passt de bal in één keer door. Yunt is nu in balbezit. Yunt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tuna verovert de bal door een tackle van achteren. Smoljan verovert de bal door een tackle van achteren. Smoljan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Bečirčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranj onderschept slim de pass. Ranj met een sublieme pass. Yunt rent richting de bal. Yunt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Carovo 0:5

35e minuut.
Haji passt de bal zonder na te denken. Kajmak is nu in balbezit. Kajmak geeft een hoge lob. Tazegül is nu in balbezit. Tazegül geeft de bal voor. Dimitrov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Armada speelt de bal door. Strhal rent richting de bal. Strhal geeft een hoge lob. Yunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunt draait met de bal, schiet en ... Dimitrov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Armada verovert de bal door een tackle van achteren. Armada passt de bal in één keer door. Yunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunt schiet op doel. Dimitrov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Carovo 0:6

43e minuut.
Armada rent richting de bal. Armada geeft een hoge lob. Kožulj heeft problemen om de bal te vangen. Yunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunt schiet op doel. Dimitrov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Šibenik 75%, Carovo 25%.
Iskra Šibenik - Carovo 0:6

47e minuut.
Kajmak met een snelle inworp. Daar is Armada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armada speelt de bal door. Daar is Yunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gajowy is nu in balbezit. Ćurko verovert de bal door een tackle van achteren. Ćurko probeert naar een medespeler te passen. Yunt is nu in balbezit. Yunt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Carovo 0:7

56e minuut.
Armada passt de bal zonder na te denken. Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Strhal geeft een lange en hoge pass. Yunt rent richting de bal. Yunt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yunt rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tazegül is nu in balbezit. Tazegül geeft een lange en hoge pass. Yunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunt draait met de bal, schiet en ... Dimitrov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Carovo 0:8

65e minuut.
Smoljan onderschept slim de pass. Smoljan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ranj de bal. Yunt is nu in balbezit. Yunt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Carovo 0:9

66e minuut.
Miličković rent richting de bal. Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Strhal met een sublieme pass. Yunt is nu in balbezit. Yunt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Carovo 0:10

69e minuut.
Miličković rent richting de bal. Strhal verovert de bal door een tackle van achteren. Strhal met een sublieme pass. Yunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bečirčić onderschept slim de pass. Smoljan met een sublieme pass. Tazegül geeft de bal voor. Yunt springt en kopt de bal. Dimitrov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Carovo 0:11

85e minuut.
Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrin onderschept slim de pass. Petrin geeft een lange en hoge pass. Yunt is nu in balbezit. Yunt schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Carovo 0:12

89e minuut.
Tazegül is nu in balbezit. Tazegül geeft een hoge lob. Yunt krijgt zijn hoofd ertegen. Tazegül geeft een hoge lob. Yunt maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Carovo 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Šibenik 87%, Carovo 13%.
Iskra Šibenik - Carovo 0:13