Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Žandar Šibenik ZG80
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 24.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Bajrić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Librenjak is nu in balbezit. Jurili begaat een overtreding. Jurili krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Nogulić trapt de bal weg. Jurili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grlić speelt de bal door. Kraljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Žandar Šibenik - ZG80 1:0

14e minuut.
Dragovčić rent richting de bal. Palikuća onderschept slim de pass. Palikuća speelt de bal door. Vrankulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrankulj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Nogulić speelt de bal door. Bajrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Padelin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Padelin krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Palikuća bereikt de bal nog maar net als eerste. Palikuća passt de bal zonder na te denken. Daar is Vrankulj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrankulj draait met de bal, schiet en ... Kukolj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Nogulić speelt de bal door. Kalabrić kopt de bal weg. Kukolj controleert de bal met de borst. Vrankulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrankulj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Žandar Šibenik 62%, ZG80 38%.
Žandar Šibenik - ZG80 1:0

49e minuut.
Palikuća passt de bal zonder na te denken. Vrankulj rent richting de bal. Kalabrić is nu in balbezit. Kalabrić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jurili speelt de bal door. Grlić is nu in balbezit. Kalabrić probeert naar een medespeler te passen. Vrankulj rent richting de bal. Vrankulj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Bajrić met een snelle inworp. Grlić verovert de bal door een tackle van achteren. Vrankulj rent richting de bal. Vrankulj schiet op doel. Nogulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Žandar Šibenik - ZG80 1:1

72e minuut.
Kalabrić geeft de bal voor. Friščić kopt de bal weg. Palikuća probeert de bal aan de voet te houden. Librenjak is nu in balbezit. Librenjak draait met de bal, schiet en ... Stažnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Žandar Šibenik - ZG80 2:1

75e minuut.
Kalabrić speelt de bal door. Vuksanović is nu in balbezit. Kanjer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kanjer krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Pribanić geeft een hoge lob. Inworp. Bajrić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalabrić rent richting de bal. Kalabrić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Padelin is nu in balbezit. Padelin geeft de bal voor. Bajrić probeert de bal aan de voet te houden. Dragovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragovčić geeft een lange en hoge pass. Stažnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Žandar Šibenik 59%, ZG80 41%.
Žandar Šibenik - ZG80 2:1