Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meeermaaan Old_Stars.vl2
352 Tactiek vs normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
27 gemiddelde waardering 38.5
average Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen average


5e minuut.
Bender geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carochas met een snelle inworp. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kopunec passt de bal in één keer door. Chatzifotiou is nu in balbezit. Chatzifotiou probeert naar een medespeler te passen. Krzyżanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Carochas is nu in balbezit. Carochas met een sublieme pass. Krzyżanowski kan de bal niet met de borst controleren. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Meeermaaan - Old_Stars.vl2 0:1

14e minuut.
Grgeč rent richting de bal. Grgeč geeft de bal voor. Grønkær kopt de bal weg. Carochas is nu in balbezit. Carochas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trgovčević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopunec geeft de bal voor. Carochas rent richting de bal. Carochas geeft een lange en hoge pass. Biljecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Carochas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carochas geeft een hoge lob. Krzyżanowski rent richting de bal. Krzyżanowski draait met de bal, schiet en ... Biljecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meeermaaan - Old_Stars.vl2 0:2

38e minuut.
Čulina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carochas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Lacombe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacombe schiet op doel. Biljecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Čoga rent richting de bal. Krzyżanowski onderschept slim de pass. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe draait met de bal, schiet en ... Biljecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Zirojević rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chatzifotiou. Zirojević raakt geblesseerd tijdens het duel. Cvjetović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Peneş de bal. Kaibous is nu in balbezit. Kaibous schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meeermaaan 61%, Old_Stars.vl2 39%.
Meeermaaan - Old_Stars.vl2 0:2

53e minuut.
Daar is Krzyżanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe speelt de bal door. Krzyżanowski is nu in balbezit. Krzyżanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kopunec verovert de bal door een tackle van achteren. Kopunec met een sublieme pass. Krzyżanowski rent richting de bal. Krzyżanowski haalt uit met een fantastische trap. Lacombe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kopunec met een sublieme pass. Carochas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carochas passt de bal met de wreef. Lacombe rent richting de bal. Lacombe haalt uit met een fantastische trap. Biljecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Zirojević met een sublieme pass. Čoga speelt de bal door. Berra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaibous onderschept slim de pass. Kaibous schiet op doel. Koszora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Lacombe met een sublieme pass. Carochas probeert naar een medespeler te passen. Krzyżanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżanowski haalt uit met een fantastische trap. Biljecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meeermaaan - Old_Stars.vl2 0:3

88e minuut.
Grønkær met de inworp. Chatzifotiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzifotiou passt de bal met de wreef. Krzyżanowski is nu in balbezit. Krzyżanowski haalt uit met een fantastische trap. Biljecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meeermaaan 62%, Old_Stars.vl2 38%.
Meeermaaan - Old_Stars.vl2 0:3