Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jazavci Garešnica NoName
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Milačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekota bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klindo. Pekota wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

14e minuut.
Dirlić geeft een hoge lob. Inworp. Markoski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pekota is nu in balbezit. Pekota geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bukulin geeft een hoge lob. Pekota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Katruša probeert naar een medespeler te passen. Milačić is nu in balbezit. Milačić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Sedlić speelt de bal door. Tulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnov begaat een overtreding. Crnov krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Lazarević rent richting de bal. Pekota rent richting de bal. Lazarević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lazarević krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Katruša onderschept slim de pass. Lazarević verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarević speelt de bal door. Sedlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazavci Garešnica - NoName 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazavci Garešnica 39%, NoName 61%.
Jazavci Garešnica - NoName 1:0

61e minuut.
Milačić draait met de bal, schiet en ... Bukulin kopt de bal weg. Klungelig pakt Mrva de bal. Milačić rent richting de bal. Milačić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tolj passt de bal zonder na te denken. Lazarević rent richting de bal. Lazarević passt de bal zonder na te denken. Tulić is nu in balbezit. Tulić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazavci Garešnica 33%, NoName 67%.
Jazavci Garešnica - NoName 1:0