Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:14
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.09
  • Stadion: NoName Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2955
NoName Old_Stars.vl2
Normal Tactiek vs normal
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
18.2 gemiddelde waardering 36.5
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Carochas rent richting de bal. Carochas geeft een lange en hoge pass. Kučević controleert de bal met de borst. Krzyżanowski rent richting de bal. Krzyżanowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Katruša de bal. Kopunec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - Old_Stars.vl2 0:1

15e minuut.
Chatzifotiou speelt de bal door. Crnov is nu in balbezit. Carochas verovert de bal door een tackle van achteren. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Peneş is nu in balbezit. Peneş geeft een lange en hoge pass. Chatzifotiou kopt de bal weg. Krzyżanowski rent richting de bal. Krzyżanowski schiet op doel. Ravkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Pekota kopt de bal weg. Carochas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carochas geeft een hoge lob. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Chatzifotiou geeft de bal voor. Kučević met een sublieme pass. Klungelig pakt Trobec de bal. Chatzifotiou is nu in balbezit. Chatzifotiou geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Krzyżanowski geeft een lange en hoge pass. Lacombe rent richting de bal. Lacombe geeft een lange en hoge pass. Krzyżanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżanowski haalt uit met een fantastische trap. Ravkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Turković geeft een hoge lob. Inworp. Carochas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lacombe rent richting de bal. Lacombe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kučević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučević geeft een hoge lob. Carochas kopt de bal weg. Lacombe rent richting de bal. Lacombe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ravkin met een harde bal richting middenveld. Carochas rent richting de bal. Carochas passt de bal met de wreef. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - Old_Stars.vl2 0:2

27e minuut.
Pekota heeft problemen om de bal te vangen. Lacombe is nu in balbezit. Kučević probeert naar een medespeler te passen. Chatzifotiou is nu in balbezit. Chatzifotiou geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Peneş geeft de bal voor. Klungelig pakt Crnov de bal. Lacombe rent richting de bal. Lacombe haalt uit met een fantastische trap. Ravkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - Old_Stars.vl2 0:3

32e minuut.
Carochas kopt de bal weg. Tolj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lacombe met een sublieme pass. Krzyżanowski is nu in balbezit. Krzyżanowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krzyżanowski is nu in balbezit. Krzyżanowski schiet op doel. Ravkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Crnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnov geeft een lange en hoge pass. Lacombe probeert naar een medespeler te passen. Krzyżanowski is nu in balbezit. Krzyżanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Turković is nu in balbezit. Lacombe verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyżanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lacombe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacombe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoName 76%, Old_Stars.vl2 24%.
NoName - Old_Stars.vl2 0:3

54e minuut.
Turković rent richting de bal. Turković geeft een hoge lob. Inworp. Carochas met de inworp. Crnov onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Krzyżanowski is nu in balbezit. Kučević rent richting de bal. Krzyżanowski rent richting de bal. Lacombe heeft problemen om de bal te vangen. Lacombe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ravkin probeert naar een medespeler te passen. Grønkær is nu in balbezit. Grønkær geeft de bal voor. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe schiet op doel. Ravkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Carochas verovert de bal door een tackle van achteren. Carochas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krzyżanowski de bal. Lacombe rent richting de bal. Lacombe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Carochas probeert de bal met de borst te controleren. Carochas geeft een hoge lob. Daar is Lacombe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacombe schiet op doel. Ravkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Chatzifotiou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzifotiou met een sublieme pass. Katruša is nu in balbezit. Krzyżanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyżanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Crnov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carochas met een snelle inworp. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe schiet op doel. Ravkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kopunec verovert de bal door een tackle van achteren. Kopunec geeft de bal voor. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - Old_Stars.vl2 0:4

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carochas met de inworp. Daar is Lacombe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacombe haalt uit met een fantastische trap. Ravkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoName 75%, Old_Stars.vl2 25%.
NoName - Old_Stars.vl2 0:4