Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Old_Stars.vl2 Jazavci Garešnica
vs normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 20.2
solid Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Krzyżanowski passt de bal met de wreef. Lacombe is nu in balbezit. Met opzet legt Mrva zijn tegenspeler op de grond. Mrva krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Kopunec met een sublieme pass. Carochas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carochas met een sublieme pass. Lacombe rent richting de bal. Lacombe draait met de bal, schiet en ... Kuksa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Jazavci Garešnica 1:0

5e minuut.
Despenić speelt de bal door. Daar is Sedlić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacombe onderschept slim de pass. Lacombe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Valek de bal. Carochas rent richting de bal. Carochas geeft een lange en hoge pass. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Jazavci Garešnica 2:0

8e minuut.
Klindo rent richting de bal. Krzyżanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Lacombe rent richting de bal. Lacombe draait met de bal, schiet en ... Kuksa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Dirlić de bal. Lacombe rent richting de bal. Lacombe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Jazavci Garešnica 3:0

9e minuut.
Lacombe passt de bal in één keer door. Carochas speelt de bal door. Dirlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżanowski onderschept slim de pass. Krzyżanowski haalt uit met een fantastische trap. Kuksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krzyżanowski is nu in balbezit. Krzyżanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Chatzifotiou rent richting de bal. Chatzifotiou passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krzyżanowski de bal. Krzyżanowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dirlić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Chatzifotiou de bal onder controle te krijgen. Grønkær is nu in balbezit. Grønkær geeft de bal voor. Krzyżanowski is nu in balbezit. Krzyżanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Carochas geeft een hoge lob. Lacombe kopt de bal weg. Krzyżanowski rent richting de bal. Krzyżanowski schiet op doel. Kuksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Jazavci Garešnica 4:0

32e minuut.
Grønkær speelt de bal door. Krzyżanowski rent richting de bal. Dirlić speelt de bal door. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe schiet op doel. Kuksa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Krzyżanowski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krzyżanowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Jazavci Garešnica 5:0

40e minuut.
Kopunec onderschept slim de pass. Kopunec geeft de bal voor. Krzyżanowski rent richting de bal. Krzyżanowski schiet op doel. Kuksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Jazavci Garešnica 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_Stars.vl2 30%, Jazavci Garešnica 70%.
Old_Stars.vl2 - Jazavci Garešnica 6:0

47e minuut.
Daar is Valek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopunec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valek. Valek krijgt een gele kaart. Kopunec raakt geblesseerd tijdens het duel. Escobar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lacombe rent richting de bal. Krzyżanowski is nu in balbezit. Krzyżanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Jazavci Garešnica 7:0

55e minuut.
Inworp. Carochas met een snelle inworp. Klungelig pakt Lacombe de bal. Lacombe draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Klindo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Lacombe de bal. Lacombe speelt de bal door. Krzyżanowski rent richting de bal. Krzyżanowski haalt uit met een fantastische trap. Kuksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Jazavci Garešnica 8:0

57e minuut.
Chatzifotiou is nu in balbezit. Lazarević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chatzifotiou raakt geblesseerd tijdens het duel. Grønkær zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lacombe springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Carochas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carochas geeft een lange en hoge pass. Chatzifotiou kopt de bal weg. Daar is Lacombe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacombe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Grønkær kan de bal niet met de borst controleren. Grønkær speelt de bal door. Mrva rent richting de bal. Krzyżanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyżanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Carochas geeft een hoge lob. Chatzifotiou kopt de bal weg. Klungelig pakt Bukulin de bal. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Jazavci Garešnica 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_Stars.vl2 35%, Jazavci Garešnica 65%.
Old_Stars.vl2 - Jazavci Garešnica 9:0