Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svjetlost Šibenik Meeermaaan
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 27.7
zwak Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Kajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčinović onderschept slim de pass. Kaibous bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaibous haalt uit met een fantastische trap. Vujasin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Meeermaaan 0:1

7e minuut.
Čoga geeft een hoge lob. Turčinović heeft problemen om de bal te vangen. Ćetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčinović onderschept slim de pass. Turčinović haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Ožanić met een sublieme pass. Juranović rent richting de bal. Čulina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Čulina krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Čulina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juranović met de inworp. Kukuljica is nu in balbezit. Kukuljica geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doeltrap. Biljecki trapt de bal weg. Turčinović kopt de bal weg. Kaibous is nu in balbezit. Kaibous draait met de bal, schiet en ... Vujasin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svjetlost Šibenik 54%, Meeermaaan 46%.
Svjetlost Šibenik - Meeermaaan 0:1

50e minuut.
Čulina speelt de bal door. Zirojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirojević met een sublieme pass. Turčinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Meeermaaan 0:2

55e minuut.
Ožanić geeft de bal voor. Klungelig pakt Zirojević de bal. Zirojević passt de bal met de wreef. Turčinović rent richting de bal. Turčinović geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dinkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaibous verovert de bal door een tackle van achteren. Kaibous passt de bal zonder na te denken. Turčinović is nu in balbezit. Turčinović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zirojević verovert de bal door een tackle van achteren. Zirojević met een sublieme pass. Turčinović is nu in balbezit. Kajić is nu in balbezit. Kajić schiet op doel. Biljecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Trgovčević is nu in balbezit. Trgovčević geeft de bal voor. Kaibous probeert de bal aan de voet te houden. Kaibous haalt uit met een fantastische trap. Vujasin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Dinkić geeft een lange en hoge pass. Markov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baljak. Baljak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svjetlost Šibenik 53%, Meeermaaan 47%.
Svjetlost Šibenik - Meeermaaan 0:2