Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jazavci Garešnica Alkar Drniš
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Krivić met een sublieme pass. Lehpamer kopt de bal weg. Nedved probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Polombito rent richting de bal. Polombito schiet op doel. Kuksa bokst de bal weg. Paal!

12e minuut.
Peer rent richting de bal. Despenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Despenić met een sublieme pass. Sedlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlić draait met de bal, schiet en ... Krivić bokst de bal weg.

19e minuut.
Nedved rent richting de bal. Ćubić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćubić passt de bal in één keer door. Lehpamer is nu in balbezit. Lehpamer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Peer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tulić met een snelle inworp. Despenić rent richting de bal. Despenić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Radiš verovert de bal door een tackle van achteren. Radiš geeft een hoge lob. Klungelig pakt Klindo de bal. Polombito bereikt de bal nog maar net als eerste. Polombito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazavci Garešnica 45%, Alkar Drniš 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jazavci Garešnica - Alkar Drniš 0:0

51e minuut.
Tahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahman geeft een hoge lob. Sedlić rent richting de bal. Sedlić schiet op doel. Klaban probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Beus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahman onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurabasa. Kurabasa krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Lazarević met een sublieme pass. Sedlić rent richting de bal. Despenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Despenić draait met de bal, schiet en ... Krivić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazavci Garešnica - Alkar Drniš 1:0

72e minuut.
Lehpamer passt de bal met de wreef. Daar is Radiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radiš passt de bal met de wreef. Sedlić rent richting de bal. Sedlić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazavci Garešnica - Alkar Drniš 2:0

87e minuut.
Lehpamer kopt de bal weg. Tahman is nu in balbezit. Beus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazavci Garešnica 36%, Alkar Drniš 64%.
Jazavci Garešnica - Alkar Drniš 2:0