Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAPÁ BOLSO El Paysa
HugoDeLeon Tactiek paysa3L
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
22 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
75.9 gemiddelde waardering 68.9
outstanding Schieten formidable
formidable Passen outstanding
brilliant Verdedigen very good


5e minuut.
Sladoje rent richting de bal. Sladoje geeft de bal voor. Wilimowski kopt de bal weg. Baré geeft een lange en hoge pass. Haidbauer springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bahçeli met een sublieme pass. Guran heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baré zal de hoekschop nemen. Guran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Levi rent richting de bal. Banussi begaat een overtreding. Levi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Levi met een snel genomen vrije trap. Wiejowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Guran bokst de bal weg.

19e minuut.
Deblekeli rent richting de bal. Deblekeli geeft een hoge lob. Daar is Blanc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanc geeft een lange en hoge pass. Cañate springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Inworp. Baré met een snelle inworp. Levi met een sublieme pass. Baré rent richting de bal. Baré geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Trafas met de inworp. Wilimowski speelt de bal door. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi geeft een lange en hoge pass. Wiejowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Banussi speelt de bal door. Cañate is nu in balbezit. Cañate met een sublieme pass. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan haalt uit met een fantastische trap. Alfaro bokst de bal weg.

30e minuut.
Baré met een sublieme pass. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi passt de bal met de wreef. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Blanc speelt de bal door. Banussi is nu in balbezit. Banussi passt de bal in één keer door. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan haalt uit met een fantastische trap. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Trafas onderschept slim de pass. Trafas geeft een hoge lob. Schoofs is nu in balbezit. Wiejowski onderschept slim de pass. Wiejowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Wiejowski rent richting de bal. Haidbauer rent richting de bal. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAPÁ BOLSO - El Paysa 0:1

43e minuut.
Blanc probeert naar een medespeler te passen. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan schiet op doel. Magiun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAPÁ BOLSO - El Paysa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPÁ BOLSO 48%, El Paysa 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PAPÁ BOLSO - El Paysa 1:1

55e minuut.
Trafas speelt de bal door. Baré met een sublieme pass. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap. Guran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPÁ BOLSO - El Paysa 1:2

56e minuut.
Grive rent richting de bal. Grive passt de bal met de wreef. Levi is nu in balbezit. Levi schiet op doel. Guran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cañate bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate rent richting de bal. Dan rent richting de bal. Dan schiet op doel. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Baré kopt de bal weg. Wiejowski rent richting de bal. Menacho verovert de bal door een tackle van achteren. Menacho geeft de bal voor. Grive geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sladoje verovert de bal door een tackle van achteren. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoje begaat een overtreding. Sladoje krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc geeft de bal voor. Cañate maakt een snoekduik en kopt de bal. Dan maakt een snoekduik en kopt de bal. Alfaro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Dan heeft problemen om de bal te vangen. Dan passt de bal in één keer door. Blanc is nu in balbezit. Blanc geeft de bal voor. Cañate springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dan speelt de bal door. Blanc rent richting de bal. Blanc geeft een hoge lob. Dan is nu in balbezit. Dan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Blanc is nu in balbezit. Blanc geeft een hoge lob. Cañate is nu in balbezit. Cañate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAPÁ BOLSO - El Paysa 2:2

86e minuut.
Blanc geeft de bal voor. Cañate rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Porąbaniec. Cañate is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blanc wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPÁ BOLSO 51%, El Paysa 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PAPÁ BOLSO - El Paysa 2:2