Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Miles Pueblo obrero
Villareal Tactiek 4312 AT 1
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 21
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 7
69.6 gemiddelde waardering 74
excellent Schieten outstanding
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen incredible


2e minuut.
Trashorras rent richting de bal. Trashorras geeft een lange en hoge pass. Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Chozas onderschept slim de pass. Chozas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Szura rent richting de bal. Borubar geeft een lange en hoge pass. Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahlcke is nu in balbezit. Kahlcke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bajner geeft een lange en hoge pass. Szura is nu in balbezit. Krampus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernández Hinojosa neemt de penalty, wat een uithaal! Rakman bokst de bal weg.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reynaga met een snelle inworp. Chozas rent richting de bal. Chozas geeft een hoge lob. Fernández Hinojosa maakt een snoekduik en kopt de bal. Rakman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Reynaga passt de bal met de wreef. Chozas rent richting de bal. Chozas passt de bal met de wreef. Fernández Hinojosa rent richting de bal. Fernández Hinojosa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szaj zal de hoekschop nemen. Szura krijgt zijn hoofd ertegen. Rakman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Borubar kopt de bal weg. Vad rent richting de bal. Vad passt de bal zonder na te denken. Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Trashorras kopt de bal weg. Reynaga speelt de bal door. Chozas is nu in balbezit. Chozas geeft de bal voor. Fernández Hinojosa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rakman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Słaby maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szura rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grama. Grama krijgt een gele kaart. Szura raakt geblesseerd tijdens het duel. Reynaga wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Borubar geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kożukar stond buitenspel. Trashorras neemt vlug de vrije trap. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Estrada onderschept slim de pass. Krampus bereikt de bal nog maar net als eerste. Zab rent richting de bal. Reynaga onderschept slim de pass. Reynaga schiet op doel. Rakman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szura is nu in balbezit. Szura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Pueblo obrero 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miles 64%, Pueblo obrero 36%.
Los Miles - Pueblo obrero 0:1

46e minuut.
Silbereisen komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kożukar stond buitenspel. Słaby neemt vlug de vrije trap. Chozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chozas geeft een hoge lob. Fernández Hinojosa krijgt zijn hoofd ertegen. Rakman bokst de bal weg. Szura is nu in balbezit. Szura draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Krampus heeft problemen om de bal te vangen. Vad geeft de bal voor. Kahlcke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahlcke schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Reynaga geeft de bal voor. Borubar onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reynaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chozas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Folch komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Estrada geeft de bal voor. Folch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bajner geeft een hoge lob. Szura rent richting de bal. Szura schiet op doel. Rakman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fernández Hinojosa rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zab passt de bal in één keer door. Kahlcke rent richting de bal. Skrzek begaat een overtreding. Kahlcke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vad neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kahlcke stond buitenspel. Skrzek neemt vlug de vrije trap. Chozas kopt de bal weg. Szura is nu in balbezit. Szura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Reynaga met een sublieme pass. Szura is nu in balbezit. Szura passt de bal zonder na te denken. Fernández Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Hinojosa draait met de bal, schiet en ... Rakman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miles 68%, Pueblo obrero 32%.
Los Miles - Pueblo obrero 0:1