Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Isis Desvelada Nevada club
classic_2 Tactiek IrelandEsp
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
67.4 gemiddelde waardering 69.4
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Năstăsescu passt de bal zonder na te denken. Yeralan is nu in balbezit. Yeralan passt de bal met de wreef. Balewski is nu in balbezit. Balewski schiet op doel. Petrušić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Việt Anh rent richting de bal. Việt Anh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Isis Desvelada - Nevada club 0:1

4e minuut.
Świątek speelt de bal door. Horta is nu in balbezit. Horta met een sublieme pass. Szajter rent richting de bal. Szajter haalt uit met een fantastische trap. Graña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Alarcón probeert naar een medespeler te passen. Paparamborda probeert naar een medespeler te passen. Balewski rent richting de bal. Balewski draait met de bal, schiet en ... Petrušić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Schmidiger geeft de bal voor. Kłaczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Dos Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Dos Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Isis Desvelada - Nevada club 1:1

19e minuut.
Otava geeft de bal voor. Tardivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Crivac rent richting de bal. Crivac geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Szajter rent richting de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Graña geeft een lange en hoge pass. Việt Anh is nu in balbezit. Świątek onderschept slim de pass. Świątek geeft een hoge lob. Dos Santos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ben Barek onderschept slim de pass. Ben Barek geeft een lange en hoge pass. Dos Santos rent richting de bal. Dos Santos schiet op doel. Graña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Isis Desvelada - Nevada club 2:1

25e minuut.
Campolo neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Schmidiger de bal. Alarcón rent richting de bal. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Balewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajter verovert de bal door een tackle van achteren. Campolo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Campolo krijgt een gele kaart. Szajter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szajter legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Graña bokst de bal weg.

43e minuut.
Kłaczkowski speelt de bal door. Ben Barek is nu in balbezit. Crivac onderschept slim de pass. Crivac geeft een hoge lob. Szajter springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Graña trapt de bal weg. Abeijón kopt de bal weg. Balewski is nu in balbezit. Balewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isis Desvelada 54%, Nevada club 46%.
Isis Desvelada - Nevada club 2:1

48e minuut.
Schmidiger probeert de bal met de borst te controleren. Abeijón probeert naar een medespeler te passen. Tardivo speelt de bal door. Balewski rent richting de bal. Balewski haalt uit met een fantastische trap. Petrušić bokst de bal weg. Việt Anh is nu in balbezit. Việt Anh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Isis Desvelada - Nevada club 2:2

65e minuut.
Paparamborda probeert naar een medespeler te passen. Việt Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Horta naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
Klungelig pakt Crivac de bal. Kłaczkowski geeft de bal voor. Balewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Balewski haalt uit met een fantastische trap. Petrušić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isis Desvelada - Nevada club 2:3

78e minuut.
Ben Barek met een sublieme pass. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft de bal voor. Balewski krijgt zijn hoofd ertegen. Petrušić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isis Desvelada - Nevada club 2:4

82e minuut.
Dos Santos met een sublieme pass. Crivac rent richting de bal. Crivac passt de bal met de wreef. Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos schiet op doel. Graña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isis Desvelada 61%, Nevada club 39%.
Isis Desvelada - Nevada club 2:4