Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pueblo obrero Fabián Césaro F.C.
5212 Tactiek Kupe
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
74.1 gemiddelde waardering 70.1
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Chozas is nu in balbezit. Chozas passt de bal in één keer door. Daar is Fernández Hinojosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Hinojosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - Fabián Césaro F.C. 1:0

5e minuut.
Arredondo met een sublieme pass. Gorzkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skrzek krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Ferreri probeert naar een medespeler te passen. Da Silva geeft een hoge lob. Renjel is nu in balbezit. Renjel haalt uit met een fantastische trap. Ceballos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pueblo obrero - Fabián Césaro F.C. 1:1

18e minuut.
Trashorras kopt de bal weg. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trashorras probeert naar een medespeler te passen. Renjel rent richting de bal. Renjel schiet op doel. Ceballos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Arredondo passt de bal met de wreef. Reluga rent richting de bal. Reluga geeft een lange en hoge pass. Szura is nu in balbezit. Szura haalt uit met een fantastische trap. Uribarri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kinturhmay rent richting de bal. Kinturhmay passt de bal in één keer door. Chozas rent richting de bal. Chozas geeft de bal voor. Fernández Hinojosa springt en kopt de bal. Uribarri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pueblo obrero 44%, Fabián Césaro F.C. 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pueblo obrero - Fabián Césaro F.C. 1:1

54e minuut.
Arredondo passt de bal zonder na te denken. Da Silva heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Hinojosa rent richting de bal. Fernández Hinojosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - Fabián Césaro F.C. 2:1

62e minuut.
Váhal speelt de bal door. Irahola rent richting de bal. Inworp. Irahola met een snelle inworp. Arredondo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Reluga passt de bal zonder na te denken. Trashorras rent richting de bal. Trashorras geeft een hoge lob. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura schiet op doel. Uribarri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Inworp. Corsini komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Reynaga met de inworp. Kinturhmay is nu in balbezit. Kinturhmay geeft een hoge lob. Szura maakt een snoekduik en kopt de bal. Uribarri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - Fabián Césaro F.C. 3:1

84e minuut.
Trashorras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chozas passt de bal in één keer door. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura schiet op doel. Uribarri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Da Silva probeert naar een medespeler te passen. Ferreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Trashorras begaat een overtreding. Trashorras krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pueblo obrero 25%, Fabián Césaro F.C. 75%.
Pueblo obrero - Fabián Césaro F.C. 3:1