Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nevada club Salmia F.C.
IrelandEsp Tactiek Gamma II
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
70.5 gemiddelde waardering 65.6
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Inworp. Tardivo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paparamborda probeert naar een medespeler te passen. Việt Anh is nu in balbezit. Việt Anh draait met de bal, schiet en ... Barragán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft een hoge lob. Balewski is nu in balbezit. Balewski draait met de bal, schiet en ... Barragán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Zvara met een sublieme pass. Avren is nu in balbezit. Avren passt de bal in één keer door. Daar is Bas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bas haalt uit met een fantastische trap. Graña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Lavallén zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avren controleert de bal met de borst. Avren geeft een lange en hoge pass. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta schiet op doel. Graña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Garisto met een sublieme pass. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft de bal voor. Balewski is nu in balbezit. Balewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Paparamborda verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Anh rent richting de bal. Lavallén tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lavallén krijgt een gele kaart. Việt Anh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tardivo komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Việt Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Paparamborda is nu in balbezit. Paparamborda geeft de bal voor. Việt Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Anh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - Salmia F.C. 1:0

39e minuut.
Garisto rent richting de bal. Garisto passt de bal in één keer door. Nunès onderschept slim de pass. Paparamborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paparamborda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nevada club 23%, Salmia F.C. 77%.
Nevada club - Salmia F.C. 1:0

52e minuut.
Zvara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvara met een sublieme pass. Avren rent richting de bal. Avren geeft de bal voor. Dolgetta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nevada club - Salmia F.C. 1:1

54e minuut.
Wider heeft problemen om de bal te vangen. Tardivo speelt de bal door. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Balewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Alarcón kopt de bal weg. Majcherek rent richting de bal. Garisto begaat een overtreding. Garisto krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Năstăsescu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsescu geeft de bal voor. Marczak is nu in balbezit. Balewski onderschept slim de pass. Balewski haalt uit met een fantastische trap. Barragán bokst de bal weg.

68e minuut.
Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón probeert naar een medespeler te passen. Garisto rent richting de bal. Garisto geeft een hoge lob. Balewski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - Salmia F.C. 2:1

74e minuut.
Kłaczkowski passt de bal met de wreef. Garisto is nu in balbezit. Garisto passt de bal in één keer door. Balewski is nu in balbezit. Balewski schiet op doel. Barragán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Alarcón passt de bal in één keer door. Balewski is nu in balbezit. Zaev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zaev krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Daar is Marczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Việt Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Barragán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Việt Anh is nu in balbezit. Việt Anh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tardivo met een snelle inworp. Paparamborda rent richting de bal. Paparamborda geeft een hoge lob. Balewski springt en kopt de bal. Barragán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Paparamborda passt de bal met de wreef. Việt Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zaev krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Việt Anh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balewski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Barragán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Tardivo passt de bal met de wreef. Alarcón rent richting de bal. Alarcón speelt de bal door. Balewski rent richting de bal. Balewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garisto geeft de bal voor. Việt Anh springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - Salmia F.C. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nevada club 29%, Salmia F.C. 71%.
Nevada club - Salmia F.C. 3:1