Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GARRA F C Isis Desvelada
: Tactiek guaranies_2
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
65.9 gemiddelde waardering 67.8
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


12e minuut.
Baumgartner geeft de bal voor. Lungu met een sublieme pass. Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă draait met de bal, schiet en ... Petrušić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GARRA F C - Isis Desvelada 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Schmidiger de bal. Schmidiger passt de bal zonder na te denken. van Gils met een sublieme pass. Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă schiet op doel. Petrušić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Subi bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta verovert de bal door een tackle van achteren. Horta met een sublieme pass. Szajter rent richting de bal. Szajter haalt uit met een fantastische trap. Holák bokst de bal weg.

31e minuut.
Trares speelt de bal door. van Gils is nu in balbezit. Otava begaat een overtreding. Otava krijgt een gele kaart. Badrić kopt de bal weg. Świątek is nu in balbezit. Băcilă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Băcilă krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Baumgartner probeert de bal met de borst te controleren. Baumgartner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lungu met de inworp. Badrić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Alen rent richting de bal. Alen passt de bal in één keer door. van Gils rent richting de bal. van Gils geeft een lange en hoge pass. Băcilă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GARRA F C - Isis Desvelada 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GARRA F C 42%, Isis Desvelada 58%.
GARRA F C - Isis Desvelada 2:0

62e minuut.
Subi onderschept slim de pass. Subi geeft de bal voor. Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GARRA F C - Isis Desvelada 3:0

67e minuut.
Świątek is nu in balbezit. Świątek passt de bal met de wreef. Otava geeft een hoge lob. Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylaniec schiet op doel. Petrušić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Alen rent richting de bal. Schmidiger maakt een afschuwelijke overtreding. Alen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mederos komt het veld opgelopen. Bogado komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Santarim kopt de bal weg. Baumgartner met een sublieme pass. Horta probeert de bal met de borst te controleren. Băcilă is nu in balbezit. Băcilă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Inworp. Mongelar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GARRA F C 52%, Isis Desvelada 48%.
GARRA F C - Isis Desvelada 3:0