Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimar PAPÁ BOLSO
mars attack Tactiek HugoDeLeon
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
63.3 gemiddelde waardering 70.3
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Banussi kopt de bal weg. Dan is nu in balbezit. Einstein is nu in balbezit. Dan onderschept slim de pass. Dan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Toğuz passt de bal in één keer door. Banussi is nu in balbezit. Banussi geeft een lange en hoge pass. Dan maakt een snoekduik en kopt de bal. Pallas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimar - PAPÁ BOLSO 0:1

9e minuut.
Imberg rent richting de bal. Schoofs geeft een lange en hoge pass. Zinetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan onderschept slim de pass. Dan draait met de bal, schiet en ... Pallas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machicado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imberg rent richting de bal. Imberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimar - PAPÁ BOLSO 1:1

13e minuut.
Pikulec geeft de bal voor. Dan kopt de bal weg. Banussi geeft de bal voor. Velázquez springt en kopt de bal. Pallas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

14e minuut.
Schoofs passt de bal met de wreef. Tejerina met een sublieme pass. Banussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Banussi geeft een lange en hoge pass. Dan krijgt zijn hoofd ertegen. Pallas bokst de bal weg.

22e minuut.
Sladoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoje geeft een lange en hoge pass. Banussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Banussi geeft een hoge lob. Velázquez krijgt zijn hoofd ertegen. Pallas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Várhidi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimar - PAPÁ BOLSO 1:2

24e minuut.
Mendivil onderschept slim de pass. Mendivil passt de bal in één keer door. Syllas is nu in balbezit. Syllas draait met de bal, schiet en ... Guran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimar - PAPÁ BOLSO 2:2

33e minuut.
Pikulec rent richting de bal. Pikulec geeft een lange en hoge pass. Várhidi is nu in balbezit. Velázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velázquez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimar 59%, PAPÁ BOLSO 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimar - PAPÁ BOLSO 2:2

46e minuut.
Ure komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Banussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Banussi passt de bal in één keer door. Daar is Velázquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dan rent richting de bal. Dan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sladoje onderschept slim de pass. Sladoje speelt de bal door. Daar is Banussi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banussi geeft een hoge lob. Velázquez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Sladoje verovert de bal door een tackle van achteren. Sladoje met een sublieme pass. Banussi rent richting de bal. Banussi geeft een lange en hoge pass. Velázquez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Cañate komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ure speelt de bal door. Banussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Banussi de bal. Banussi geeft een lange en hoge pass. Cañate maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Dan met een sublieme pass. Banussi is nu in balbezit. Banussi passt de bal zonder na te denken. Dan is nu in balbezit. Dan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Einstein heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sladoje geeft een lange en hoge pass. Dan controleert de bal met de borst. Cañate rent richting de bal. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sladoje kopt de bal weg. Schoofs geeft de bal voor. Daar is Cañate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cañate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimar - PAPÁ BOLSO 2:3

80e minuut.
Daar is Moog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sladoje speelt de bal door. Banussi rent richting de bal. Banussi geeft een lange en hoge pass. Dan maakt een snoekduik en kopt de bal. Pallas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Várhidi rent richting de bal. Cañate onderschept slim de pass. Cañate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimar - PAPÁ BOLSO 2:4

85e minuut.
Banussi bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Banussi zal de hoekschop nemen. Dan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimar - PAPÁ BOLSO 2:5

88e minuut.
Machicado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machicado speelt de bal door. Imberg geeft een hoge lob. Moog is nu in balbezit. Moog schiet op doel. Guran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimar 66%, PAPÁ BOLSO 34%.
Olimar - PAPÁ BOLSO 2:5