Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GARRA F C Pueblo obrero
. Tactiek 5212
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
72.5 gemiddelde waardering 75
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Chozas rent richting de bal. Chozas passt de bal in één keer door. Szura rent richting de bal. Szura haalt uit met een fantastische trap. Holák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GARRA F C - Pueblo obrero 0:1

8e minuut.
Szura springt en kopt de bal. Holák probeert naar een medespeler te passen. Badrić rent richting de bal. Badrić geeft een lange en hoge pass. Kobylaniec maakt een snoekduik en kopt de bal. Holštýnský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Szura rent richting de bal. Szura passt de bal met de wreef. Chozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chozas geeft de bal voor. Fernández Hinojosa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Reynaga passt de bal met de wreef. Fernández Hinojosa is nu in balbezit. Met opzet legt Duschl zijn tegenspeler op de grond. Duschl krijgt een gele kaart. Fernández Hinojosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kinturhmay komt bij de bal en schiet. Holák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Klungelig pakt Badrić de bal. Bajner verovert de bal door een tackle van achteren. Bajner probeert naar een medespeler te passen. Fernández Hinojosa heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Hinojosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Skrzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzek passt de bal met de wreef. Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă draait met de bal, schiet en ... Holštýnský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GARRA F C - Pueblo obrero 1:1

21e minuut.
Reluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Reluga geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Alen de bal onder controle te krijgen. Fernández Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Hinojosa haalt uit met een fantastische trap. Holák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Skrzek geeft de bal voor. Fernández Hinojosa kopt de bal weg. Chozas rent richting de bal. Chozas geeft de bal voor. Szura maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Fernández Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fernández Hinojosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fernández Hinojosa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Holák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GARRA F C - Pueblo obrero 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GARRA F C 70%, Pueblo obrero 30%.
GARRA F C - Pueblo obrero 1:2

48e minuut.
Alen bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen geeft de bal voor. Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylaniec haalt uit met een fantastische trap. Holštýnský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Kobylaniec geeft een hoge lob. Subi rent richting de bal. Subi geeft de bal voor. Băcilă rent richting de bal. Băcilă draait met de bal, schiet en ... Holštýnský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Trerecki passt de bal met de wreef. Kobylaniec heeft problemen om de bal te vangen. Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă draait met de bal, schiet en ... Holštýnský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GARRA F C - Pueblo obrero 2:2

66e minuut.
Reynaga is nu in balbezit. Reynaga geeft een hoge lob. Szura kopt de bal weg. Fernández Hinojosa is nu in balbezit. Fernández Hinojosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Kinturhmay rent richting de bal. Kinturhmay passt de bal in één keer door. Chozas rent richting de bal. Chozas geeft de bal voor. Szura maakt een snoekduik en kopt de bal. Holák bokst de bal weg.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reynaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kinturhmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinturhmay geeft een lange en hoge pass. Szura maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Fernández Hinojosa is nu in balbezit. Fernández Hinojosa passt de bal in één keer door. Szura rent richting de bal. Szura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GARRA F C - Pueblo obrero 2:3

88e minuut.
Duschl rent richting de bal. Chozas verovert de bal door een tackle van achteren. Chozas passt de bal in één keer door. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Kinturhmay met de inworp. Chozas is nu in balbezit. Chozas geeft een hoge lob. Szura kan de bal niet met de borst controleren. Szura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GARRA F C - Pueblo obrero 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GARRA F C 69%, Pueblo obrero 31%.
GARRA F C - Pueblo obrero 2:4