Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Miles Olimar
CADM Tactiek mars attack
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
65.5 gemiddelde waardering 63.5
outstanding Schieten formidable
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


1e minuut.
Kahlcke is nu in balbezit. Kahlcke passt de bal met de wreef. Zab is nu in balbezit. Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Imberg rent richting de bal. Imberg met een sublieme pass. Silbereisen is nu in balbezit. Syllas onderschept slim de pass. Syllas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Olimar 0:1

10e minuut.
Vad speelt de bal door. Bonacchi is nu in balbezit. Bonacchi passt de bal in één keer door. Kahlcke is nu in balbezit. Kahlcke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kożukar rent richting de bal. Kożukar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Estrada geeft een lange en hoge pass. Kahlcke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahlcke haalt uit met een fantastische trap. Pallas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Miles - Olimar 1:1

16e minuut.
Syllas heeft problemen om de bal te vangen. Estrada geeft een hoge lob. Kożukar is nu in balbezit. Kożukar haalt uit met een fantastische trap. Pallas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Olimar 2:1

24e minuut.
Vad passt de bal in één keer door. Bonacchi is nu in balbezit. Bonacchi geeft de bal voor. Kahlcke is nu in balbezit. Kahlcke draait met de bal, schiet en ... Pallas bokst de bal weg.

25e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Estrada passt de bal in één keer door. Bonacchi is nu in balbezit. Bonacchi geeft een lange en hoge pass. Kahlcke krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Largo geeft een hoge lob. Kożukar kopt de bal weg. Melis probeert naar een medespeler te passen. Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar draait met de bal, schiet en ... Pallas bokst de bal weg. Várhidi is nu in balbezit. Kahlcke verovert de bal door een tackle van achteren. Kahlcke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

31e minuut.
Estrada kopt de bal weg. Vad probeert naar een medespeler te passen. Bonacchi rent richting de bal. Bonacchi geeft een hoge lob. Kożukar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zab met een sublieme pass. Estrada speelt de bal door. Kożukar rent richting de bal. Kożukar schiet op doel. Pallas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Olimar 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miles 33%, Olimar 67%.
Los Miles - Olimar 3:1

56e minuut.
Krampus geeft een hoge lob. Inworp. Machicado met de inworp. Imberg rent richting de bal. Imberg draait met de bal, schiet en ... Đình Lân verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Largo probeert naar een medespeler te passen. Chappuis rent richting de bal. Chappuis geeft een lange en hoge pass. Kahlcke is nu in balbezit. Kahlcke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Várhidi is nu in balbezit. Bonacchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bonacchi probeert naar een medespeler te passen. Kahlcke is nu in balbezit. Kahlcke haalt uit met een fantastische trap. Pallas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Olimar 4:1

70e minuut.
Casanova komt het veld opgelopen. Folch komt het veld opgelopen. Sorondo komt het veld opgelopen. Olaza komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Machicado onderschept slim de pass. Machicado met een sublieme pass. Moog rent richting de bal. Moog draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Várhidi verovert de bal door een tackle van achteren. Bonacchi is nu in balbezit. Bonacchi passt de bal zonder na te denken. Sorondo is nu in balbezit. Sorondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Olimar 5:1

85e minuut.
Melis met een sublieme pass. Machicado speelt de bal door. Klungelig pakt Syllas de bal. Syllas draait met de bal, schiet en ... Đình Lân werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Doeltrap. Pallas met een harde bal richting middenveld. Imberg kopt de bal weg. Moog is nu in balbezit. Moog draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miles 42%, Olimar 58%.
Los Miles - Olimar 5:1