Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAPÁ BOLSO Isis Desvelada
94’ElChino Tactiek guaranies_2
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
75 gemiddelde waardering 67.8
outstanding Schieten very good
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


7e minuut.
Horta is nu in balbezit. Horta passt de bal in één keer door. Nzonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzonzi haalt uit met een fantastische trap. Guran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dos Santos is nu in balbezit. Menacho onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nzonzi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dos Santos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPÁ BOLSO - Isis Desvelada 0:1

11e minuut.
Cañate bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate passt de bal zonder na te denken. Schoofs geeft een lange en hoge pass. Dan probeert de bal met de borst te controleren. Dan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ure is nu in balbezit. Ure geeft een lange en hoge pass. Yeralan controleert de bal met de borst. Cañate rent richting de bal. Cañate draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Yeralan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cañate bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dos Santos kopt de bal weg. Klungelig pakt Bahçeli de bal. Szajter schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szajter krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Ure bereikt de bal nog maar net als eerste. Banussi speelt de bal door. Schmidiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan verovert de bal door een tackle van achteren. Dan schiet op doel. Petrušić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Blanc is nu in balbezit. Blanc probeert naar een medespeler te passen. Dan is nu in balbezit. Cañate rent richting de bal. Cañate draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPÁ BOLSO 47%, Isis Desvelada 53%.
PAPÁ BOLSO - Isis Desvelada 0:1

52e minuut.
Banussi passt de bal in één keer door. Ure is nu in balbezit. Ure passt de bal in één keer door. Cañate is nu in balbezit. Cañate schiet op doel. Petrušić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schmidiger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Menacho de bal. Sladoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoje geeft een lange en hoge pass. Dan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Nzonzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horta met een sublieme pass. Nzonzi geeft een hoge lob. Dos Santos krijgt zijn hoofd ertegen. Guran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Yeralan is nu in balbezit. Creţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate verovert de bal door een tackle van achteren. Cañate haalt uit met een fantastische trap. Petrušić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAPÁ BOLSO - Isis Desvelada 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPÁ BOLSO 43%, Isis Desvelada 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PAPÁ BOLSO - Isis Desvelada 1:1