Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACeite de MILANesa La Chicana F.C
4-3-3 Tactiek 442 TITAN PRESS
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
26.1 gemiddelde waardering 50
zwak Schieten zeer goed
matig Passen solide
matig Verdedigen solide


10e minuut.
Negris rent richting de bal. Negris geeft een lange en hoge pass. Cook rent richting de bal. Cook haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - La Chicana F.C 0:1

11e minuut.
Peppo probeert naar een medespeler te passen. Odriozola heeft problemen om de bal te vangen. Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Cook haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - La Chicana F.C 0:2

13e minuut.
Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Girovský onderschept slim de pass. Girovský geeft een hoge lob. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Supka onderschept slim de pass. Supka geeft een hoge lob. Cook is nu in balbezit. Cook haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - La Chicana F.C 0:3

19e minuut.
Supka met de inworp. Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă probeert naar een medespeler te passen. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Losada rent richting de bal. Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Cook haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - La Chicana F.C 0:4

26e minuut.
Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă geeft een lange en hoge pass. Odriozola kopt de bal weg. Daar is Supka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Supka geeft de bal voor. Cárdenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Baráth verovert de bal door een tackle van achteren. Baráth probeert naar een medespeler te passen. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă speelt de bal door. Błaś heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Carciofalo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Moscarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błaś rent richting de bal. Błaś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Odriozola geeft een hoge lob. Inworp. Vălăhuţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Błaś rent richting de bal. Błaś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cárdenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - La Chicana F.C 0:5

37e minuut.
Błaś rent richting de bal. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook passt de bal met de wreef. Błaś is nu in balbezit. Błaś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - La Chicana F.C 0:6

41e minuut.
Negris is nu in balbezit. Negris geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marquez de bal. Błaś is nu in balbezit. Błaś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - La Chicana F.C 0:7

44e minuut.
Marquez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vălăhuţă met een snelle inworp. Błaś is nu in balbezit. Błaś draait met de bal, schiet en ... Cárdenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACeite de MILANesa 77%, La Chicana F.C 23%.
ACeite de MILANesa - La Chicana F.C 0:7

48e minuut.
Baráth verovert de bal door een tackle van achteren. Baráth passt de bal met de wreef. Błaś is nu in balbezit. Błaś haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - La Chicana F.C 0:8

53e minuut.
Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Erős verovert de bal door een tackle van achteren. Erős geeft een hoge lob. Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Negris is nu in balbezit. Negris passt de bal met de wreef. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă geeft een hoge lob. Błaś maakt een snoekduik en kopt de bal. Cárdenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cook is nu in balbezit. Cook draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - La Chicana F.C 0:9

70e minuut.
Żuławnik geeft een hoge lob. Negris kopt de bal weg. Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel. Cárdenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - La Chicana F.C 0:10

71e minuut.
Balul komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Balul rent richting de bal. Balul geeft de bal voor. Klungelig pakt Genta de bal. Negris bereikt de bal nog maar net als eerste. Negris geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Losada geeft een lange en hoge pass. Balul rent richting de bal. Alanes begaat een overtreding. Alanes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACeite de MILANesa 78%, La Chicana F.C 22%.
ACeite de MILANesa - La Chicana F.C 0:10