Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
c.s.e.chalar Dragones del Eden
gen -1 inv Tactiek Acero y Fuego
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
64.5 gemiddelde waardering 71.5
very good Schieten formidable
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


8e minuut.
Ríos verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos geeft de bal voor. Regoje rent richting de bal. Regoje geeft een hoge lob. Filipovich krijgt zijn hoofd ertegen. Frank bokst de bal weg.

9e minuut.
Regoje is nu in balbezit. Regoje passt de bal in één keer door. Pijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijs geeft de bal voor. Puente krijgt zijn hoofd ertegen. Frank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Regoje probeert naar een medespeler te passen. Filipovich rent richting de bal. Echague legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Filipovich raakt geblesseerd tijdens het duel. Filipovich neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
De Pontis onderschept slim de pass. De Pontis geeft een lange en hoge pass. Echague bereikt de bal nog maar net als eerste. Puente onderschept slim de pass. Puente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ríos probeert naar een medespeler te passen. Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. Puente passt de bal in één keer door. Filipovich rent richting de bal. Filipovich schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
De Pontis passt de bal zonder na te denken. Filipovich rent richting de bal. Puente rent richting de bal. Puente schiet op doel. Frank maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - Dragones del Eden 0:1

40e minuut.
Aristimuño neemt vlug de vrije trap. De Pontis is nu in balbezit. Pietrzykowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pietrzykowski krijgt een gele kaart. De Pontis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pijs zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Puente maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kollega passt de bal in één keer door. Epstein is nu in balbezit. Epstein passt de bal met de wreef. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara schiet op doel. Chao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.s.e.chalar 62%, Dragones del Eden 38%.
c.s.e.chalar - Dragones del Eden 0:1

60e minuut.
Răduţă geeft de bal voor. Puente kopt de bal weg. Bicovschi probeert de bal met de borst te controleren. De Pontis onderschept slim de pass. De Pontis draait met de bal, schiet en ... Frank bokst de bal weg. Daar is Schabowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipovich rent richting de bal. Filipovich draait met de bal, schiet en ... Frank werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - Dragones del Eden 0:2

73e minuut.
Schabowy met de inworp. Ríos met een sublieme pass. Regoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Regoje geeft een hoge lob. Bicovschi kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puente bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - Dragones del Eden 0:3

86e minuut.
De Pontis passt de bal in één keer door. Pijs rent richting de bal. Pijs geeft een hoge lob. Puente is nu in balbezit. Puente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - Dragones del Eden 0:4

88e minuut.
De Pontis geeft een lange en hoge pass. Echague kopt de bal weg. Regoje is nu in balbezit. Regoje geeft de bal voor. Filipovich maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pietrzykowski onderschept slim de pass. Neri is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De Pontis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Puente krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.s.e.chalar 68%, Dragones del Eden 32%.
c.s.e.chalar - Dragones del Eden 0:4