Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pepinucho La Chicana F.C
pepinucho13 Tactiek 442 TITAN PRESS
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
5 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
46.3 gemiddelde waardering 55.1
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Carciofalo geeft de bal voor. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă passt de bal zonder na te denken. Błaś is nu in balbezit. Błaś haalt uit met een fantastische trap. Cheşnoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Supka passt de bal in één keer door. Krochmal rent richting de bal. Błaś begaat een overtreding. Błaś krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Carciofalo kopt de bal weg. Pacholski heeft problemen om de bal te vangen. Błaś speelt de bal door. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Negris neemt de hoekschop. Cook krijgt zijn hoofd ertegen. Cheşnoiu bokst de bal weg.

16e minuut.
Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Cheşnoiu speelt de bal door. Aqarapi kopt de bal weg. Cartagena rent richting de bal. Cartagena haalt uit met een fantastische trap. Maciołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arsić rent richting de bal. Arsić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - La Chicana F.C 1:0

17e minuut.
Daar is Błaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vălăhuţă rent richting de bal. Aqarapi begaat een overtreding. Aqarapi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Klungelig pakt Chivatá de bal. Negris rent richting de bal. Negris geeft de bal voor. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pepinucho - La Chicana F.C 1:1

21e minuut.
Carciofalo kopt de bal weg. Aqarapi rent richting de bal. Aqarapi probeert naar een medespeler te passen. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena haalt uit met een fantastische trap. Maciołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Carciofalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsić schiet op doel. Maciołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - La Chicana F.C 2:1

27e minuut.
Aqarapi onderschept slim de pass. Erős onderschept slim de pass. Erős geeft een lange en hoge pass. Cook is nu in balbezit. Cook haalt uit met een fantastische trap. Cheşnoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Vălăhuţă kopt de bal weg. Negris met een sublieme pass. de Condé is nu in balbezit. Cook onderschept slim de pass. Cook draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś verovert de bal door een tackle van achteren. Błaś passt de bal zonder na te denken. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Krochmal verovert de bal door een tackle van achteren. Krochmal geeft een lange en hoge pass. Girovský kopt de bal weg. Baráth rent richting de bal. Baráth geeft een lange en hoge pass. Cheşnoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepinucho 72%, La Chicana F.C 28%.
Pepinucho - La Chicana F.C 2:1

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vălăhuţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś haalt uit met een fantastische trap. Cheşnoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pepinucho - La Chicana F.C 2:2

57e minuut.
Negris is nu in balbezit. Arsić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Negris raakt geblesseerd tijdens het duel. Baráth met een snel genomen vrije trap. Daar is Krochmal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błaś rent richting de bal. Błaś schiet op doel. Cheşnoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - La Chicana F.C 2:3

66e minuut.
Iznata is nu in balbezit. Iznata passt de bal in één keer door. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś schiet op doel. Cheşnoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - La Chicana F.C 2:4

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balul komt het veld opgelopen.

71e minuut.
de Condé rent richting de bal. Błaś onderschept slim de pass. Błaś passt de bal zonder na te denken. Cook is nu in balbezit. Cook draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cheşnoiu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Baráth geeft een hoge lob. Krochmal is nu in balbezit. Błaś onderschept slim de pass. Błaś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - La Chicana F.C 2:5

74e minuut.
Aqarapi is nu in balbezit. Girovský onderschept slim de pass. Girovský geeft een lange en hoge pass. Błaś is nu in balbezit. Błaś schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Fritsch geeft een lange en hoge pass. Inworp. Negris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
de Condé is nu in balbezit. de Condé met een sublieme pass. Supka bereikt de bal nog maar net als eerste. Supka geeft de bal voor. Błaś krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Aqarapi kopt de bal weg. Carciofalo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fritsch de bal. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Erős geeft een lange en hoge pass. Chivatá speelt de bal door. de Condé rent richting de bal. Błaś verovert de bal door een tackle van achteren. Błaś haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepinucho 85%, La Chicana F.C 15%.
Pepinucho - La Chicana F.C 2:5