Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akgwiz ACeite de MILANesa
Snorow Tactiek 4-3-3
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.5 gemiddelde waardering 26.9
very good Schieten weak
good Passen average
good Verdedigen average


7e minuut.
Šchlehr bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šchlehr met een snelle inworp. Mare rent richting de bal. Mare schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - ACeite de MILANesa 1:0

10e minuut.
Walsh geeft de bal voor. Daar is Šchlehr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šchlehr geeft een lange en hoge pass. Mare rent richting de bal. Mare haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mare onderschept slim de pass. Mare geeft een hoge lob. Moscarelli kopt de bal weg. Mare is nu in balbezit. Mare schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hoydonckx geeft een hoge lob. Palma heeft problemen om de bal te vangen. Šchlehr probeert naar een medespeler te passen. Filip is nu in balbezit. Filip draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Brunchev met een sublieme pass. Laens bereikt de bal nog maar net als eerste. Costela maakt een afschuwelijke overtreding. Costela krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Rodríguez Santiago speelt de bal door. Cebolinha is nu in balbezit. Cebolinha passt de bal zonder na te denken. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip schiet op doel. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mare is nu in balbezit. Mare haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh met een sublieme pass. Marquez is nu in balbezit. Mare verovert de bal door een tackle van achteren. Mare schiet op doel. Cárdenas bokst de bal weg. Klungelig pakt Filip de bal. Filip haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Losada geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cebolinha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filip rent richting de bal. Filip draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Walsh is nu in balbezit. Walsh geeft een lange en hoge pass. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip draait met de bal, schiet en ... Cárdenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - ACeite de MILANesa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akgwiz 29%, ACeite de MILANesa 71%.
Akgwiz - ACeite de MILANesa 2:0

53e minuut.
Rodríguez Santiago is nu in balbezit. Rodríguez Santiago passt de bal met de wreef. Mare is nu in balbezit. Mare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - ACeite de MILANesa 3:0

55e minuut.
Rodríguez Santiago is nu in balbezit. Rodríguez Santiago met een sublieme pass. Daar is Walsh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walsh geeft de bal voor. Filip is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cebolinha neemt de hoekschop. Šchlehr bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare rent richting de bal. Mare haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - ACeite de MILANesa 4:0

58e minuut.
Rodríguez Santiago passt de bal met de wreef. Šchlehr speelt de bal door. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare haalt uit met een fantastische trap. Moscarelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Filip is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Moscarelli ... Strafschop! Filip raakt geblesseerd tijdens het duel. Walsh neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - ACeite de MILANesa 5:0

62e minuut.
Laens heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Santiago is nu in balbezit. Rodríguez Santiago geeft een hoge lob. Filip rent richting de bal. Filip draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Cebolinha met een sublieme pass. Daar is Filip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filip schiet op doel. Odriozola probeert de bal aan de voet te houden. Cárdenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alanes heeft problemen om de bal te vangen. Walsh rent richting de bal. Walsh geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Walsh verovert de bal door een tackle van achteren. Walsh probeert naar een medespeler te passen. Filip is nu in balbezit. Filip draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - ACeite de MILANesa 6:0

81e minuut.
Buda rent richting de bal. Buda geeft een hoge lob. Daar is Odriozola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mare rent richting de bal. Mare haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas bokst de bal weg.

85e minuut.
Walsh speelt de bal door. Cebolinha is nu in balbezit. Cebolinha met een sublieme pass. Walsh is nu in balbezit. Walsh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mare de bal. Mare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - ACeite de MILANesa 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akgwiz 24%, ACeite de MILANesa 76%.
Akgwiz - ACeite de MILANesa 7:0