Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carbonero-querido c.s.e.chalar
B1 Tactiek gen -1 inv
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
55.4 gemiddelde waardering 52.8
very good Schieten very good
solid Passen excellent
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Gadea geeft een lange en hoge pass. Preto kopt de bal weg. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel. Abdala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
carbonero-querido - c.s.e.chalar 1:0

18e minuut.
Epstein is nu in balbezit. Epstein speelt de bal door. Carvidón is nu in balbezit. Carvidón geeft een lange en hoge pass. Pacheco maakt een snoekduik en kopt de bal. Farré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kollega met de inworp. Epstein heeft problemen om de bal te vangen. Epstein speelt de bal door. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Juanicó rent richting de bal. Echague onderschept slim de pass. Echague probeert naar een medespeler te passen. Epstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gadea rent richting de bal. Gadea geeft een lange en hoge pass. Savio kopt de bal weg. Benquet geeft een lange en hoge pass. Carrara maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ochiuzzi rent richting de bal. Carrara verovert de bal door een tackle van achteren. Carrara passt de bal zonder na te denken. Epstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Echague geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gadea de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pacheco. Pacheco krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Preto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schabowy komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Farré met een sublieme pass. Neri rent richting de bal. Neri passt de bal met de wreef. Epstein is nu in balbezit. Epstein geeft een lange en hoge pass. Farré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Pacheco de bal. Carvidón is nu in balbezit. Carvidón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carbonero-querido 65%, c.s.e.chalar 35%.
carbonero-querido - c.s.e.chalar 1:0

46e minuut.
Gato komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Savio geeft de bal voor. Juanicó kopt de bal weg. Benquet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Schabowy speelt de bal door. Klungelig pakt Epstein de bal. Epstein probeert naar een medespeler te passen. Carrara is nu in balbezit. Carrara draait met de bal, schiet en ... Paal! Farré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. Paal!

71e minuut.
Benquet rent richting de bal. Savio verovert de bal door een tackle van achteren. Savio passt de bal zonder na te denken. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Schabowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gato onderschept slim de pass. Gato geeft de bal voor. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
carbonero-querido - c.s.e.chalar 2:0

79e minuut.
Pacheco speelt de bal door. Carvidón bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvidón passt de bal met de wreef. Epstein rent richting de bal. Epstein draait met de bal, schiet en ... Farré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Epstein zal de hoekschop nemen. Carrara heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gato passt de bal in één keer door. Savio is nu in balbezit. Savio passt de bal zonder na te denken. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kollega bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollega geeft een lange en hoge pass. Carrara is nu in balbezit. Carrara draait met de bal, schiet en ... Farré probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
carbonero-querido - c.s.e.chalar 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carbonero-querido 64%, c.s.e.chalar 36%.
carbonero-querido - c.s.e.chalar 2:1