Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceibal Sacabarro F.C
LesionadoB Tactiek Xelmilagro
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
67.3 gemiddelde waardering 49.7
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Gujdár passt de bal in één keer door. Rótulo geeft een hoge lob. Bas kopt de bal weg. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gujdár passt de bal met de wreef. Foianini bereikt de bal nog maar net als eerste. Foianini heeft problemen om de bal te vangen. Foianini geeft een lange en hoge pass. Bas krijgt zijn hoofd ertegen. Campero bokst de bal weg.

13e minuut.
Crespo rent richting de bal. Roduit onderschept slim de pass. Bas is nu in balbezit. Bas haalt uit met een fantastische trap. Campero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Sacabarro F.C 1:0

34e minuut.
Cocei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocei passt de bal in één keer door. Gujdár heeft problemen om de bal te vangen. Gujdár geeft een lange en hoge pass. Crespo springt en kopt de bal. Campero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Yaneselli verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Gujdár met een snelle inworp. Foianini geeft de bal voor. Bas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Roduit geeft een lange en hoge pass. Daar is Cocei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocei probeert naar een medespeler te passen. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Foianini rent richting de bal. Foianini geeft de bal voor. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Epstein probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rótulo is nu in balbezit. Rótulo passt de bal in één keer door. Foianini is nu in balbezit. Foianini geeft een lange en hoge pass. Crespo krijgt zijn hoofd ertegen. Campero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceibal 30%, Sacabarro F.C 70%.
Ceibal - Sacabarro F.C 1:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nereira komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klungelig pakt Rótulo de bal. Rótulo met een sublieme pass. Foianini is nu in balbezit. Foianini geeft een lange en hoge pass. Bas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Crespo passt de bal met de wreef. Foianini bereikt de bal nog maar net als eerste. Foianini geeft een lange en hoge pass. Bas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Sacabarro F.C 2:0

82e minuut.
Bâtă kopt de bal weg. Cocei geeft de bal voor. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ... Campero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Sacabarro F.C 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceibal 28%, Sacabarro F.C 72%.
Ceibal - Sacabarro F.C 3:0