Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACeite de MILANesa Pepinucho
4-3-3 Tactiek pepinucho13
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
26.4 gemiddelde waardering 42.2
matig Schieten solide
zwak Passen goed
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
Aqarapi probeert naar een medespeler te passen. Arsić is nu in balbezit. Alanes begaat een overtreding. Alanes krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Arsić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aqarapi met een snel genomen vrije trap. Marquez heeft problemen om de bal te vangen. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena draait met de bal, schiet en ... Cárdenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Arsić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi rent richting de bal. Aqarapi speelt de bal door. Pacholski geeft de bal voor. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
de Condé probeert de bal met de borst te controleren. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski geeft de bal voor. Cartagena rent richting de bal. Cartagena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Arsić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Víkingsson komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Chivatá met een sublieme pass. Marquez rent richting de bal. Víkingsson verovert de bal door een tackle van achteren. Víkingsson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Pepinucho 0:1

24e minuut.
Alanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Víkingsson onderschept slim de pass. Marquez rent richting de bal. Víkingsson verovert de bal door een tackle van achteren. Víkingsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Alanes kopt de bal weg. Pacholski geeft een hoge lob. Cartagena kopt de bal weg. Víkingsson rent richting de bal. Víkingsson schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Pepinucho 0:2

31e minuut.
Alanes is nu in balbezit. Aqarapi onderschept slim de pass. Aqarapi probeert naar een medespeler te passen. Cartagena rent richting de bal. Cartagena haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Pepinucho 0:3

36e minuut.
Odriozola met een sublieme pass. Aqarapi is nu in balbezit. Aqarapi met een sublieme pass. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Pepinucho 0:4

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cárdenas trapt de bal weg. Pacholski kopt de bal weg. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Genta geeft de bal voor. de Condé rent richting de bal. de Condé geeft een hoge lob. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Pepinucho 0:5

45e minuut.
Laens met een sublieme pass. Klungelig pakt Peppo de bal. Cartagena rent richting de bal. Cartagena schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACeite de MILANesa 66%, Pepinucho 34%.
ACeite de MILANesa - Pepinucho 0:5

47e minuut.
Aqarapi passt de bal in één keer door. Pacholski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Peppo de bal. Víkingsson rent richting de bal. Víkingsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Pepinucho 0:6

52e minuut.
Pacholski is nu in balbezit. Pacholski geeft een hoge lob. Víkingsson kopt de bal weg. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Pepinucho 0:7

58e minuut.
Peppo speelt de bal door. Pacholski geeft een hoge lob. Cartagena rent richting de bal. Cartagena heeft problemen om de bal te vangen. Cartagena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Pepinucho 0:8

69e minuut.
Aqarapi is nu in balbezit. Aqarapi geeft een hoge lob. Daar is Alanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena schiet op doel. Cárdenas bokst de bal weg. Marquez heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Pepinucho 0:9

75e minuut.
Aqarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cartagena de bal. Víkingsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Víkingsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Víkingsson heeft problemen om de bal te vangen. Marquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivatá met een sublieme pass. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena draait met de bal, schiet en ... Cárdenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACeite de MILANesa 65%, Pepinucho 35%.
ACeite de MILANesa - Pepinucho 0:9