Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Chicana F.C Akgwiz
442 TITAN PRESS Tactiek Snorow
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 3
53.1 gemiddelde waardering 46.9
solide Schieten goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Baráth bereikt de bal nog maar net als eerste. Baráth passt de bal met de wreef. Negris speelt de bal door. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vălăhuţă met een snelle inworp. Rodríguez Santiago is nu in balbezit. Błaś onderschept slim de pass. Błaś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Żuławnik geeft een hoge lob. Buda kopt de bal weg. Baráth heeft problemen om de bal te vangen. Mare is nu in balbezit. Mare schiet op doel. Maciołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Cook kopt de bal weg. Brunchev heeft problemen om de bal te vangen. Costela bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś verovert de bal door een tackle van achteren. Błaś haalt uit met een fantastische trap. Leczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Supka rent richting de bal. Supka geeft een lange en hoge pass. Błaś is nu in balbezit. Błaś haalt uit met een fantastische trap. Leczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Akgwiz 1:0

35e minuut.
Negris kopt de bal weg. Buda heeft problemen om de bal te vangen. Błaś is nu in balbezit. Błaś haalt uit met een fantastische trap. Leczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Akgwiz 2:0

37e minuut.
Carciofalo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baráth de bal. Baráth met een sublieme pass. Negris rent richting de bal. Negris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cook geeft de bal voor. Błaś is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Brunchev ... Strafschop! Brunchev krijgt een gele kaart. Błaś raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Błaś kan niet meer verder spelen. Pellota komt het veld opgelopen. Cook kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Akgwiz 3:0

40e minuut.
Hoydonckx met de inworp. Šchlehr geeft de bal voor. Filip is nu in balbezit. Filip draait met de bal, schiet en ... Maciołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Akgwiz 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Chicana F.C 50%, Akgwiz 50%.
La Chicana F.C - Akgwiz 3:1

51e minuut.
Vălăhuţă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pellota bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda is nu in balbezit. Buda geeft een hoge lob. Baráth geeft een lange en hoge pass. Leczkowski bokst de bal weg. Daar is Pellota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costela is nu in balbezit. Pellota onderschept slim de pass. Pellota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Akgwiz 4:1

56e minuut.
Brunchev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Šchlehr bereikt de bal nog maar net als eerste. Šchlehr passt de bal in één keer door. Walsh is nu in balbezit. Walsh haalt uit met een fantastische trap. Maciołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Girovský verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Santiago geeft een lange en hoge pass. Filip rent richting de bal. Filip draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Żuławnik geeft de bal voor. Negris bereikt de bal nog maar net als eerste. Negris speelt de bal door. Cook rent richting de bal. Cook haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Leczkowski speelt de bal door. Supka kopt de bal weg. Pellota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellota haalt uit met een fantastische trap. Leczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pellota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellota schiet op doel. Leczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Akgwiz 5:1

71e minuut.
Balul komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Hoydonckx maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Inworp. Erős met de inworp. Balul is nu in balbezit. Balul geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Rodríguez Santiago onderschept slim de pass. Rodríguez Santiago passt de bal met de wreef. Carciofalo verovert de bal door een tackle van achteren. Šchlehr is nu in balbezit. Šchlehr draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carciofalo speelt de bal door. Buda is nu in balbezit. Buda passt de bal in één keer door. Filip rent richting de bal. Filip haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Buda heeft problemen om de bal te vangen. Pellota bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Akgwiz 6:1

85e minuut.
Rodríguez Santiago is nu in balbezit. Walsh is nu in balbezit. Walsh probeert naar een medespeler te passen. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Chicana F.C 54%, Akgwiz 46%.
La Chicana F.C - Akgwiz 6:1